Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Οι δυο μας σε μια έρημη παραλία

Καλοκαιρινός έρωτας

ellinida milf kanei sexΟι δυο μας σε μια έρημη παραλία. Μόλις έχουμε βγει από τη θάλασσα. Καθόμαστε στη πετσέτα (σκούρα μπλε ή μαύρη). Φυσάει λίγο και α αέρας παγώνει το νερό πάνω μας. Κάνει το δέρμα μας να τσιτώνει. Γυρνάω και σε κοιτάω. Είσαι χαρούμενη. Με βλέπεις που σε κοιτάω και μου χαμογελάς. Εγώ όμως όχι. Αυτό σε κάνει σοβαρή. Πλησιάζω τα χείλη μου στα δικά σου. Το χέρι μου έρχεται και πούτσα σου. Καταλαβαίνεις.

Τα χείλη μου πλησιάζουν πιο πολύ. Κλείνεις τα μάτια έτοιμη να δεχτείς το φιλί μου. Τα χείλη μου σχεδόν αγγίζουν τα δικά σου και τότε… “σλουρπ” σου δίνω μια πελώρια γλυψιά στη μύτη. Σκάω στα γέλια από την έκπληξη που βλέπω στο πρόσωπο σου. Γελάς και εσύ για μια στιγμή αλλά μετά τσαντίζεσαι και με σπρώχνεις. Το σώμα μου πέφτει στην άμμο. Αισθάνομαι τη ζεστασιά της στην πλάτη μου. Όμορφη αίσθηση. Ανασηκώνομαι και προσπαθώ να σε φιλήσω. Εσύ αντιστέκεσαι, είσαι ακόμη τσαντισμένη, λίγο. Μια μικρή παιχνιδιάρικη πάλη κάνει τη πετσέτα μας κουβάρι. Βάζω λίγη δύναμη και με το βάρος του σώματος μου σε αναγκάζω να ξαπλώσεις με τη σειρά σου στην άμμο.

Τι δεν θα έδινα για να έχω στο κρεβάτι μου μια τόσο ερωτική γυναίκα η οποία και μόνο που αναπνέει εκπέμπει σεξουαλικότητα και πόθο που με τρελαίνει.

Το πρώτο φιλί της αμαρτίας

Προσπαθείς να διαμαρτυρηθείς, αλλά δεν προλαβαίνεις. Είμαι από πάνω σου και τα χείλη μου έχουν ήδη κλείσει τα δικά σου. Τα απαλά φιλιά μου βρίσκουν ανταπόκριση από τη γλώσσα σου. Το χέρι μου ήδη χαϊδεύει το στήθος σου. Μία σειρά από χάδια και ερεθίσματα μας συνεπαίρνουν και μας βυθίζουν σε ένα κόσμο αισθήσεων. Αισθήματα και συναισθήματα πλημμυρίζουν τα κορμιά μας, κάνοντας τα να πάλλονται σε πυελικές φωτιές που θέλουν να σβήσουν. Είσαι όμορφη, όχι μόνο στα μάτια μου αλλά και στα μάτια της ψυχής μου που σε αναζητούν ψάχνοντας την γλυκιά φωνή σου η οποία με καλεί σε ερωτικά παιχνίδια.

Ασυναίσθητα ανοίγεις τα πόδια σου αφήνοντάς το κορμί μου να κυλήσει ανάμεσα τους. Τα γεννητικά μας όργανα ακουμπάνε. Ηλεκτρισμός που κάνει τα σώματα μας να τεντωθούν. Τυφλωμένοι από το πάθος σπρώχνουμε όσο πιο δυνατά μπορούμε σε μια προσπάθεια να διαπεράσουμε το ύφασμα που εμποδίζει την επαφή, ενώ τα φιλία μας έχουν γίνει ακραίες βαθιές υγρές εξερευνήσεις υποκατάστατο της διείσδυσης που δεν έρχεται. Στο παρά πέντε ενός τελειώματος συνειδητοποιώ το εμπόδιο. Το χέρι μου σχεδόν άτσαλα παραμερίζει το μαγιό σου αφήνοντας σε απροκάλυπτη θέα το ξυρισμένο αιδοίο σου, το οποίο από την ροή του ανέμου σφίγγεται και μοιάζει με ροδάκινο έτοιμο να φαγωθεί.

sex-tilefona-kriti

Η σεξουαλική πράξη

Το σεξ μαζί σου πάντα ήταν φανταστικό όμως αυτή την φορά οφείλω να παραδεχτώ ότι ξεπέρασες τον εαυτό σου. Ηδονή συν πόθος να κατακτήσω αυτό το ονειρώδες κορμί που είναι πλασμένο για έρωτα. Ηδονή συν πόθος να κάνω έρωτα στην ψυχή σου γεμίζοντας το κορμί σου με τα υγρά της αμαρτίας που λάμπουν στης ηλιαχτίδες και στο αλμυρό νερό της θάλασσας που βρέχει τα γυμνά κορμιά μας. Δεν είμαι φαν της παρτούζας. Προτιμώ να είμαστε δυο παρά εικοσιδύο όπου ο καθένας προσπαθεί να κάνει σεξ με όσους γίνεται περισσότερους ερωτικούς συντρόφους τονίζοντας αποκλειστικά το εγώ του.

Σ αγαπώ Ηλέκτρα….

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *