Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Γυναικεία λογική

Απλή γυναικεία λογική στο 60% των Ελληνίδων

Θα βρω ένα καλό παιδί, θα παίξω μαζί του ότι είμαι ερωτευμένη, θα του ζητάω σεβασμό, γούστα, λούσα και διακοπές, αλλά θα τον παρατήσω μόλις βρω έναν βλάκα που θα μου φέρεται σαν σκουπίδι. Μετά όταν φτάσω τα 36 θα λέω ότι δεν υπάρχουν καλά παιδιά και θα βρίζω τις επιλογές μου για τις οποίες δεν με ανάγκασε κάνεις.

stoxoi-zois

Τι οδηγεί της περισσότερες γυναίκες σε τέτοιου είδους συμπεριφορές;

Θα λέω του άντρες ρηχούς και επιπόλαιους όταν εγώ θα φέρομαι με σεβασμό μόνο σε εμφανίσιμους πλούσιους με στάτους στην κοινωνία και για τους υπόλοιπους θα είμαι ένα τοξικό γκρινιάρικο πλάσμα. Οι περισσότερες γυναίκες ψάχνουν τον πλούσιο γαμπρό μη θέλοντας να εργαστούν ή να βελτιωθούν προτιμώντας να ζουν την μίζερη ζωή τους ως νοικοκυρές και ως κυρίες κάποιου. Τελειώνουν της σπουδές τους στο Λύκειο με το ζόρι και αμέσως παντρεύονται για να κάνουν τα σχέδια τους πραγματικότητα. Τα επόμενα 2,3 χρόνια κάνουν 1,2 παιδιά και ο γάιδαρος είναι δεμένος. Μετά νοικοκυρά μέχρι την σύνταξη.

Διαβάστε επίσης: Μπορεί μια παράνομη ερωτική σχέση να σώσει έναν γάμο;

Υπάρχουν πραγματικές φίλες ή πάμε για καφέ και κουτσομπολιό μόνο;

Θα λέω ότι πρέπει να αγαπάμε τις γυναίκες και να μιλάω για γυναικεία αλληλεγγύη όταν σιχαίνομαι τις και καλά φίλες μου της οποίες χρησιμοποιώ μόνο για να έχω κάποια παρέα όταν θέλω να πιω τον καφέ μου και για να κουτσομπολέψουμε.

Υπάρχει τεράστιο θέμα αυτοεκτίμησης και πραγματικής γνώσης του εαυτού μας και όλη αυτήν την ανασφάλεια την μεταφέρουμε στης σχέσεις και στην ζωή μας.

Εγώ ζήτησα ένα καλό παιδί να με αγαπάει και να τον αγαπάω και 20 χρόνια δεν έχει αλλάξει τίποτε σε αυτό που έχουμε και φτιάξαμε μαζί. Προσωπικά πιστεύω πως όταν λαμβάνεις αυτό που ζητάς, δεν το πετάς και πας παραπέρα ψάχνοντας για κάτι άλλο. Όταν νομίζεις ότι θες κάτι και δεν είναι μέσα από τη ψυχή σου τότε δεν μπορείς να το εκτιμήσεις.

Διαβάστε επίσης: Ανακάλυψα ότι ο άντρας μου είναι κρυφογκέι

sex-tilefona-athina

Υπάρχουν και καλά παιδιά

Υπάρχουν πολλά καλά παιδιά εκεί έξω, όμως επειδή κάποιος είναι καλός δεν σημαίνει ότι είναι και ο πιο κατάλληλος για εμάς. Επιπλέον το πώς φέρεται ένας άντρας σε μία γυναίκα και πως φέρεται σε μία άλλη γυναίκα είναι δύο διαφορετικά πράγματα τα οποία συνήθως διαφέρουν. Αν μία γυναίκα επιμένει ότι όλοι οι άντρες είναι ίδιοι τότε είναι άξια της μοίρας της γιατί εκείνη είναι ρηχή και δεν μπορεί να καταλάβει ότι ο καθένας είναι διαφορετικό. Το ίδιο όμως ισχύει και για τους άντρες όταν μιλούν για τις γυναίκες, αφού οι περισσότεροι θέλουν ένα απλό σεξ χωρίς υποχρεώσεις.

Διαβάστε επίσης: Είναι φυσιολογικό να μου αρέσει να κάνω τηλεφωνικό σεξ σε ροζ τηλέφωνα;

Για να μπορείς να πάρεις της σωστές αποφάσεις για την ζωή σου πρέπει πρώτα από όλα να είσαι ώριμος και υπεύθυνος άνθρωπος. Να έχεις περάσει από καταστάσεις οι οποίες να έχουν διαμορφώσει τον χαρακτήρα σου, να έχεις σπουδάσει και καλλιεργήσει την προσωπικότητα σου και να ξέρεις ποια είναι τα όρια και οι δυνατότητες σου. Όπως και να έχεις θέσει στόχους ζωής και να ξέρεις τον δρόμο που χρειάζεται να ακολουθήσεις για να τους επιτύχεις. Μόνο τότε θα ξέρεις τι ακολουθεί και πόσο κοστίζει καθώς και πόσος χρόνος χρειάζεται για να το πετύχεις.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Γυναικεία λογική”