Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Γουστάρεις τον ανοιχτό γάμο;

Βαρέθηκες την μονογαμία; Είσαι έτοιμος για ανοιχτό γάμο;

Είσαι άντρας 20+ ετών και γνώρισες κάποια κοπέλα η οποία σου αρέσει και θέλεις να την παντρευτείς; Πολύ καλά, όμως πριν πάρεις την απόφαση να συνδέσεις το μέλλον σου μαζί της, να ζήσετε μαζί και να κάνετε παιδιά σκέψου το ξανά. Εκτός από τα καλά του ο γάμος έχει και τα αρνητικά του. Και πριν πάρεις τόσο σημαντική απόφαση για το μέλλον σου πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά. Ας αναλύσουμε παρακάτω τι παίζει:

Τι είναι ο κανονικός γάμος;

Κάθε μορφή σχέσης η οποία δημιουργεί οικογενειακό δεσμό και αναγνωρίζεται νομικά, θρησκευτικά ή κοινωνικά, παρέχει στους συμμετέχοντες συντρόφους αμοιβαία συζυγικά δικαιώματα και ευθύνες. Όπως δίνεις στο γάμο σου έτσι και παίρνεις. Το ίδιο και η γυναίκα σου και αργότερα τα παιδιά σας.

Διαβάστε επίσης: Πως να φλερτάρω σωστά μια κοπέλα;

sex-tilefona-patra

Τι σημαίνει ανοιχτός γάμος;

Ένας γάμος στον οποίο οι σύντροφοι συμφωνούν εξαρχής ότι ο καθένας είναι ελεύθερος στης επιλογές τους και μπορεί να έχει σεξουαλικές σχέσεις με άλλους συντρόφους. Δηλαδή ο καθένας κάνει την ζωή του όμως συζούμε για κάποιον λόγο, είτε οικονομικό, είτε κάτι άλλο, όμως και εσύ όπως και η γυναίκα σου μπορείτε να έχετε διαφορετικούς ή και κοινούς ερωτικούς παρτενέρ, αν το επιθυμείτε.

Ο ανοιχτός γάμος είναι ένα από τα πράγματα που σηκώνει πολλή συζήτηση. Οι οπαδοί του ισχυρίζονται ότι είναι ένας καλύτερος τρόπος να ζει κανείς την ζωή του όπως θέλει, χωρίς να έχει τα βαρίδια και της υποχρεώσεις του γάμου. Οι επικριτές, που προέρχονται συχνά από την εκκλησία, την νομοθεσία και τους πολιτικούς ανησυχούν συχνά ότι ο ίδιος ο ορισμός αντιτίθεται στον ίδιο τον γάμο. Λένε ότι φοβούνται ότι η αχαλίνωτη ελευθερία εύκολα θα μετατραπεί σε ασυδοσία και δεν μπορεί να υπάρχει κοινή ζωή με δυο ανθρώπους να κοιτάνε μόνο το συμφέρον τους.

Διαβάστε επίσης: Να ξέρετε ότι και στης γυναίκες αρέσει να βλέπουν πορνό

Τύποι ανοιχτών γάμων

Οι 3 πιο συνηθισμένοι τύποι ανοιχτών γάμων είναι οι ακόλουθοι. Οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή θα μπορούσε να περιλαμβάνει περισσότερα από ένα από αυτά τα σενάρια ή όλα ταυτόχρονα.

1. Swinging – Partner-Swapping

Εδώ έχουμε δύο παντρεμένα ζευγάρια που κάνουν σεξ μεταξύ τους ή με έναν ή περισσότερους εραστές εκτός του γάμου. Υπάρχουν πολλά κλειστά club τα οποία προσφέρουν ανταλλαγή συντρόφων και χώρο, ώστε όλα να έχουν ένα επίπεδο. Όταν επισκεφτείτε έναν τέτοιο χώρο έχετε την δυνατότητα να γνωριστείτε με άλλα ανοιχτόμυαλα ζευγάρια τα οποία έχουν την ίδια ερωτική επιθυμία. Μετά από μερικά ποτά, χαλαρή μουσική και ατμόσφαιρα έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε έναν χώρο όπου να κάνετε σεξ.

2. Ομαδικό σεξ ή αλλιώς Παρτούζα

Το παντρεμένο ζευγάρι επιλέγει να προσθέσει σε μια ομάδα και άλλους (αρσενικά ή θηλυκά) όπου έναντι πληρωμής ακολουθεί ομαδικό σεξ. Συνήθως επιλέγονται ξενοδοχεία ή ιδιωτικές βίλες όπου υπάρχει εχεμύθεια και διακριτικότητα. Δεν υπάρχει όριο στους συμμετέχοντες. Ο καθένας κάνει ότι σεξ γουστάρει και με όποιον γουστάρει. Το πρωί ο καθένας φεύγει όμως διατηρεί κάποια τηλέφωνα συμμετεχόντων ώστε όταν οργανωθεί το επόμενο πάρτι να δηλώσει παρών.

3. Κεράτωμα – Cuckolding

Το cuckolding είναι μια σεξουαλική φαντασίωση όπου ο άντρας απολαμβάνει να βλέπει την γυναίκα του να κάνει σεξ με άλλους άντρες μπροστά του και αυτός να αυνανίζεται ή να την γλύφει. Ποιο τολμηροί τύποι δίνουν κώλο και κάνουν πίπες στους άλλους άντρες η πίνουν το σπέρμα τους από το μουνί η τον κώλο της γυναίκας τους. Βίτσια και γούστα είναι αυτά. Αν καυλώνεις με αυτόν τον τρόπο και γουστάρεις την όλη φάση θεωρείσαι προχωρημένος.

Διαβάστε επίσης: Όταν κάνουμε σχέση ψάχνουμε σύντροφο, όχι χορηγό

Ο ανοιχτός γάμος έχει μόνο πλεονεκτήματα

Οι άνθρωποι επιλέγουν ολοένα και περισσότερο τύπους ανοιχτού γάμου παρά τον παραδοσιακό γιατί τους δίνει περισσότερη ελευθερία κινήσεων και χωρίς υποχρεώσεις. Αν σήμερα ξυπνήσεις στραβά ή η συμπεριφορά της “γυναίκας” σου σε εκνευρίζει την σουτάρεις χωρίς να πρέπει να πληρώνεις διαζύγια, διατροφές παιδιών ή να μοιράζεσαι την περιουσία σου μαζί της. Γνώρισες μια άλλη γυναίκα η οποία σε καυλώνει; Της κάνεις καμάκι άνετα χωρίς να υπάρχουν σκηνές ζηλοτυπίας, να κρύβεσαι από την γυναίκα σου και άλλα τέτοια ευτράπελα.

Ο καθένας κάνει την ζωή του και για όσο καιρό είστε μαζί απλά μοιράζεστε ορισμένα πράγματα, συμπεριλαμβανομένων τον κορμιών σας. Ζείτε ξεχωριστά την ζωή σας ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς. Τι το καλύτερο από αυτό;

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Γουστάρεις τον ανοιχτό γάμο;”