Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Τηλεφωνικό σεξ με ακούς μωρό μου;

Τα κορίτσια στης ροζ γραμμές κάνουν το καλύτερο τηλεφωνικό σεξ

Τι φοράς μωρό μου; Πες μου που είσαι τώρα; Θέλεις να καυλώσουμε παρέα;… είναι μερικές μόνο από της πιο διαχρονικές και παραδοσιακές ατάκες που συνήθως λένε οι άντρες όταν κάνουν ζωντανό τηλεφωνικό σεξ σε ροζ τηλέφωνα με σέξι κοπέλες. Το καλό σεξ τσατ προϋποθέτει ζέσταμα στην αρχή όμως μπορεί να εξελιχθεί σε μοναδική εμπειρία αν η κοπέλα είναι επαγγελματίας και ξέρει πως να φουντώσει και διατηρήσει της καύλες του πελάτη στο ακουστικό της. Στης ροζ γραμμές οι γυναίκες οφείλουν να έχουν βραχνή και αισθησιακή φωνή και να γνωρίζουν πως λειτουργεί η ανδρική ψυχολογία όταν λείπουν όλες οι άλλες αισθήσεις και η μόνη παρούσα είναι η ακοή.

gynaika sex tilefono

Σκοπός του τηλεφωνικού σεξ

Βασικός σκοπός για να καλέσεις σε ροζ γραμμή είναι ο αυνανισμός. Η ευχαρίστηση να παίξεις το καυλί σου ακούγοντας μια σέξι γυναικεία φωνή η οποία να σε καυλώσει ακόμη περισσότερο. Το τηλεφωνικό σεξ δεν δεν απευθύνεται μόνο στα 16χρονα πιτσιρίκια τα οποία αναζητούν νέες εμπειρίες ή σε ανώμαλους άνδρες οι οποίοι είναι καυλωμένοι και θέλουν να αυνανιστούν με μια όμορφη γυναικεία φωνή στο ακουστικό τους. Κάνοντας ερωτικό τσατ με μια άγνωστη γυναίκα μπορείτε να παίξετε εξαιρετικά ερωτικά παιχνίδια τα οποία ποτέ δεν θα τολμούσατε να τα παίξετε με την γυναίκα σας, αν είστε παντρεμένοι.

Ποιοι κάνουν τηλεφωνικό σεξ

Το μεγάλο ποσοστό είναι άντρες οι οποίοι μπορούν να χωριστούν σε 3 κατηγορίες

  1. Παντρεμένοι 30-50 ετών οι οποίοι βρίσκονται σε γάμο τουλάχιστον από 10 χρόνια και η σχέση τους βρίσκετε σε μια χρυσή ρουτίνα. Αγαπάνε την γυναίκα τους όμως οι ερωτικές ορμόνες στο σώμα τους και η ανάγκη για επιβεβαίωση του ανδρισμού τους τους ωθεί να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Προτιμούν το ερωτικό τηλεφωνικό τσατ από την απιστία με κάποια άλλη παντρεμένη γυναίκα ή την επίσκεψη σε οίκο ανοχής.
  2. Φοιτητές 19-25 ετών οι οποίοι αν και έχουν πληθώρα ευκαιρίες για να κάνουν ζωντανό σεξ με συμφοιτήτριες λόγου του ότι είναι περισσότερο συνεσταλμένοι και ντροπαλοί προτιμούν να μιλάνε σε ροζ τηλέφωνα και να αυνανίζονται.
  3. Πιτσιρικάδες teenagers οι οποίοι τώρα ανακαλύπτουν τον έρωτα και το σεξ και έχουν τεράστια όρεξη να πειραματιστούν και να ανακαλύψουν καινούρια πράγματα.

Κλήσεις από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο;

Όλοι οι Έλληνες έχουν τουλάχιστον ένα κινητό στην τσέπη τους και αρκετοί δυο. Έτσι είναι προφανές ότι έχοντας συνηθίσει να το χρησιμοποιούν εξαιρετικά συχνά θα το χρησιμοποιήσουν και εδώ. Οι κλήσεις από κινητό τηλέφωνο θεωρώ ότι είναι 60% και οι κλήσεις από σταθερό τηλέφωνο 40%. Από σταθερό τηλέφωνο καλούν συνήθως οι εργαζόμενοι σε υπηρεσίες οι οποίοι έχουν πρόσβαση σε εταιρικά, δημοτικά, υπουργικά ή άλλα κοινόχρηστα τηλέφωνα όπου έχουν πρόσβαση πολλά άτομα. Έτσι και κάνουν το κέφι τους και το κυριότερο δεν πληρώνουν τον λογαριασμό. Στο τέλος του μήνα όμως όταν ο τηλεφωνικός λογαριασμός έρθει στην υπηρεσία ο επικεφαλής αρχίζει έρευνα ΕΔΕ για το ποιος χρέωσε την υπηρεσία με κλήσεις σε ροζ τηλέφωνα. Στο 90% τον περιπτώσεων δεν βρίσκετε ο ένοχος και τον επόμενο μήνα οι κλήσεις συνεχίζονται.

roz tilefona

Τηλεφωνικό σεξ από απόσταση για ζευγάρια

Εδώ τα πράγματα είναι λίγο πιο διαφορετικά αφού το ζευγάρι βρίσκετε χωρισμένο από χιλιομετρικές αποστάσεις συνήθως λόγου εργασίας του ενός ή κάποιου άλλου λόγου, πχ σπουδών. Η καύλα υπάρχει και η ανάγκη να ακούσεις την αγαπημένη σου και να κάνετε τηλεφωνικό έρωτα είναι εξαιρετικά ισχυρή. Η μοναξιά και πολλές ώρες εργασίας σε γραφείο ή στον δρόμο θα σε ωθήσουν να σηκώσεις το κινητό σου και να καλέσεις την αγαπημένη σου για ένα ερωτικό τετ α τετ.

Φυσικά χωρίς ταμπού και ενοχές. Είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που κάνεις και είναι διαφορετικό από το τηλεφωνικό σεξ επί πληρωμή. Χαλάρωσε, διάλεξε προσεκτικά έναν χώρο όπου θα έχεις ιδιωτικότητα, φτιάξε ατμόσφαιρα και απόλαυση την τηλεφωνική συνομιλία. Η ερωτική συνουσία μέσου τηλεφωνικού καλωδίου θα σου φτιάξει την μέρα.

Μην ξεχνάς ότι το πιο ισχυρό σεξουαλικό όργανο της κάθε γυναίκας είναι το μυαλό της. Αν καταφέρεις να το κερδίσεις θα σου επιτρέψει να κάνεις σεξ με το κορμί της. Οι γυναίκες καυλώνουν πρώτα εγκεφαλικά κατά την διάρκεια μιας ερωτικής συνομιλίας. Άφησε ελεύθερη την φαντασία σου και πες της κάθε σεξουαλική φαντασίωση που έχεις μαζί της χαρίζοντας της απλόχερα ηδονή. Να είσαι σίγουρος ότι θα σου ανταποδώσει στο πολλαπλάσιο. Πες της εκείνα τα πρόστυχα λόγια που πάντα ήθελες να της πεις όμως δεν τολμούσες τετ α τετ. Η απόσταση αυξάνει την αυτοπεποίθηση σου και αν τολμήσεις με όμορφο τρόπο θα γευτείς τους καρπούς του έρωτα.

Να είσαι αληθινός στο σεξ τηλέφωνο

Μην προσποιείσαι κατά την διάρκεια της συνομιλίας. Η κοπέλα στην άλλη άκρη της γραμμής αν σε γνωρίζει ξέρει πολύ καλά τι αντιπροσωπεύεις και ποιος είσαι και είναι μαζί σου για συγκεκριμένο σκοπό. Οπότε μείνει ο εαυτός σου και απλά γλέντησε το ικανοποιώντας την δικές της και της δικές σου σεξουαλικές φαντασιώσεις. Μην ξεχνάς ότι το τηλεφωνικό σεξ chat είναι διαφορετικό από το κανονικό. Παίξε με το σώμα σου, παίξε μαλακία όμως μην λες ψέμματα στην σύντροφο σου. Θα το καταλάβει και θα κλείσει το ακουστικό και πήγαν τζάμπα όλες οι προσπάθειες σου. Ακόμη και αν δεν έχεις τον απαραίτητο χρόνο και απλά θέλεις ένα στα γρήγορα για να την παίξεις απλά μοιράσου το με την κοπέλα ώστε να ξέρει τι θα ακολουθήσει.

Το καλό τηλεφωνικό σεξ είναι όπως το πινγκ πονγκ. Της πετάς το μπαλάκι και στο επιστρέφει. Παίξε λεκτικά με την γλώσσα σου το παιχνίδι σωστά και απολαύστε το μαζί. Είτε πρόκειται για γυναίκα σεξ τηλεφωνήτρια η οποία εργάζεται κάνοντας σεξ τσατ, είτε κάποια γκόμενα σου μην ξεφεύγεις με άσκοπη φλυαρία. Μείνε συγκεντρωμένος στο αντικείμενο και απόλαυσε το.

Η ερωτική επιθυμία είναι απόλυτα φυσιολογική ανάγκη και τα ταμπού σε ένα ζευγάρι δημιουργούν μόνο προβλήματα. Κάθε ευκαιρία να εκφράσεις την σεξουαλική σου επιθυμία και κάθε ευκαιρία να λάβεις ικανοποίηση από τον ερωτικό σύντροφο σου είναι μοναδικές και φρόντιζε να της εκμεταλλεύεστε όταν σου παρουσιάζονται.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *