Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Το σεξ εκτός γάμου είναι μοναδική απόλαυση

Όταν ανακάλυψα της εξωσυζυγικές σχέσεις, ξαναγεννήθηκα

Από τη στιγμή που παντρεύτηκα, οι εξωσυζυγικές σχέσεις έγιναν κάτι σαν θεραπεία για εμένα, με βοήθησαν πολύ να ισορροπήσω ανάμεσα στις ευθύνες τις διεύθυνσης μιας επιχείρησης, στα καθημερινά προβλήματα, τις απαιτήσεις της συζύγου μου και τις υποχρεώσεις απέναντι στα παιδιά μας. Τα τελευταία 10 χρόνια έχω αλλάξει 3 ερωμένες. Με την πρώτη είμασταν μαζί 4 χρόνια, βρήκε άλλον χορηγό και με εγκατέλειψε. Σε μια εβδομάδα είχα βρει την επόμενη. Την έχω ακόμη όμως το σεξ μαζί της άρχισε να μου γίνετε βαρετό και πριν 2 χρόνια βρήκα και άλλη ερωμένη. Τώρα κάνω εξωσυζυγικό σεξ με 2 ερωμένες και πετάω στα ουράνια από ευτυχία.

Διάβασε επίσης: Πόσα χρήματα κερδίζουν τα κορίτσια στο OnlyFans

sex-tilefona-ellada

Το σεξ εκτός γάμου είναι μοναδική απόλαυση

Οι εξωσυζυγικές σχέσεις με έκαναν την καλύτερη εκδοχή του εαυτού μου. Τώρα γυμνάζομαι 3 φορές την εβδομάδα, τρώω σωστά και υγιεινά, προσέχω την εμφάνισή μου. Αν δεν υπήρχαν αυτές δεν θα έκανα τίποτα από τα παραπάνω. Με γέμισαν αυτοπεποίθηση σε όλους τους τομείς της ζωής μου.

Διάβασε επίσης: Μετά από 15 χρόνια γάμου και 2 παιδιά πόσο συχνά κάνετε σεξ

Αυτά που κάποιοι λένε ότι δεν είναι σωστό τα ακούω βερεσέ. Αλλά για μένα η απιστία είναι τέχνη. Κρύβομαι πολύ καλά και αν ποτέ με πιάσουν θα είναι αποτέλεσμα ατυχίας ή κακού timing. Καλύπτω πολύ έξυπνα και καλά τα ίχνη μου. Έχω δική μου δουλειά και είμαι αφεντικό του εαυτού μου, με πολύ καλή οικονομική επιφάνεια η οποία μου δίνει την δυνατότητα να υποστηρίζω οικονομικά τα γούστα μου. Ταξιδάκια σουκου με το ένα γκομενάκι, το άλλο σουκου με το άλλο και η ζωή μου είναι εξαιρετικά καλή.

Κάνω σεξ με 2 ερωμένες όποτε θέλω

Δέκα χρόνια τώρα άλλωστε, η σύζυγός μου, μια πολύ έξυπνη γυναίκα δεν έχει αντιληφθεί τίποτα. Ξέρω πως αρκετοί από εσάς θα με κρίνουν αρνητικά, όμως σας ρωτάω τι κακό κάνω, από τη στιγμή που είμαι σωστός σύζυγος και πατέρας στην οικογένειά μου; Ότι χρειάζεται η οικογένεια και η γυναίκα μου τους τα προσφέρω, της 2 ερωμένες μου της βλέπω ως χόμπι. Αποκλειστικά για εμένα, να γεμίζω ότι σεξουαλικά κενά έχω και να ικανοποιώ κάθε ερωτικό φετίχ και γούστα τα χωρίς ενοχές, ντροπές και αυτά εγώ δεν τα κάνω.

roz-tilefona

Sex chat σε ροζ τηλέφωνα

Τον τελευταίο χρόνο πρόσθεσα και ένα επιπλέον χόμπι “τηλεφωνικό σεξ σε ροζ γραμμές”. Γουστάρω τρελά να μιλάω με τα κορίτσια στα ροζ τηλέφωνα και να αυνανίζομαι στης σέξι φωνές τους. Είναι εξαιρετικά εθιστική εμπειρία η οποία με ανεβάζει σε άλλα επίπεδα. Εκτός από το sex chat έχω και τα τυχερά μου αφού 2 φορές βγήκαμε για καφέ με 2 από της κοπέλες που μιλάμε στα σεξ τηλέφωνα και φυσικά κάναμε αχαλίνωτο σεξ στην Πάρο. Αυτήν την φάση την απόλαυσα στο μάξιμουμ.

Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα

Από μένα να το ξέρετε, ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Στην αρχή υπάρχει το φλερτ, μετά γίνετε έντονη επιθυμία να είστε συνέχεια μαζί και να μιλάτε και να κάνετε σεξ, ακολουθεί η πρώτη γέννα παιδιού η οποία αλλάζει την καθημερινότητα. Μετά είναι στο χέρι σας να κατευθύνετε την σχέση σας προς τον αμοιβαίο σεβασμό και την ικανοποίηση τον οικονομικών απαιτήσεων κάθε γάμου.

Διάβασε επίσης: Τι είναι το cuckholding;

Ο χορτάτος απέξω δεν ζητάει να φάει

Ένας φίλος μου λέει ότι ο χορτάτος δε ζητάει απέξω να φάει. Όμως εγώ θα σας πω ότι το να έχεις την δυνατότητα να κάνεις σεξ με 3 διαφορετικές γυναίκες, 2 εκ τον οποίον να της συντηρείς ως ερωμένες είναι ότι καλύτερο μπορεί να κάνει ένας άντρας για τον εαυτό του. Η ερωμένη προσέχει τον εαυτό της, γυμνάζετε γιατί ξέρει ότι αν πάρει κιλά ή χαλάσει την εξωτερική της εμφάνιση θα χάσει τον σπόνσορα. Επίσης στο κρεβάτι ποτέ δεν έχει πονοκέφαλο, κάνει ότι γουστάρεις, δίνει κώλο και κάνει θεϊκές πίπες, αποσκοπώντας φυσικά στα δωράκια της και στον πολυτελή βίο που διάγει.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “Το σεξ εκτός γάμου είναι μοναδική απόλαυση”