Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Τα ροζ σύννεφα είναι ουτοπία

Μεγάλες προσδοκίες ή αλλιώς το «ροζ» σύννεφο. Πως να το αντιμετωπίσουμε σε μια σχέση;

Μεγάλες προσδοκίες. Αυτή η φράση από μόνη της είναι πρόβλημα και αν δεν προσπαθήσουμε να της τιθασεύσουμε θα καταστρέψουν την σχέση μας.  Είναι λογικό κατά την διάρκεια της ζωής μας να δημιουργούμε προσδοκίες για το «πώς πρέπει» να είναι οι σχέσεις μας και πώς θα θέλαμε αυτή να είναι ιδεατή. Όμως σε έναν ρεαλιστικό κόσμο καλό είναι να μην πετάμε στα σύννεφα και να έχουμε παράλογες απαιτήσεις για να μην απογοητευτούμε.

Διαβάστε επίσης: Πρώτη φορά σεξ, πως να το κάνω σωστά;

Ο τρόπος που θα θέλαμε να είναι το έτερον ήμισυ επηρεάζει δυναμικά τον τρόπο με τον οποίο αλληλεπιδρούμε και ανταποκρινόμαστε στην σχέση. Αν έχουμε αχαλίνωτες προσδοκίες μπορεί να χαλάσουμε την μεταξύ μας επικοινωνία με λάθος εκτιμήσεις οι οποίες τελικά να μας βλάψουν. Μήπως τελικά δεν είναι τόσο υγιές να έχουμε υψηλές προσδοκίες από τον εαυτό μας ή από τους άλλους;

sexy-kopela-kanei-tilefoniko-sex-chat

Ο φαύλος κύκλος των μεγάλων προσδοκιών

Αν έχουμε λάθος επίγνωση για τον εαυτό μας είναι εύκολο να παγιδευτούμε σε έναν φαύλο κύκλο όπου θα γυρνάμε συνέχεια σε έναν κύκλο. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε αισθανθεί κάποια απογοήτευση, έναν ψυχικό πόνο ή ακόμα και οργή όταν η πραγματικότητα δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που θα θέλαμε, ή στον τρόπου που περιμέναμε από τους άλλους. Το πρόβλημα είναι εντονότερο όταν κάποιο αγαπημένο πρόσωπο δεν ανταποκρίνεται στον τρόπου που εμείς θα θέλαμε από εκείνο, στις προσδοκίες που είχαμε φτιάξει στο μυαλό μας για το τι θεωρούμε σωστό.

Διαβάστε επίσης: Μπορεί μια παράνομη ερωτική σχέση να σώσει έναν γάμο;

Όταν υπάρχουν οδυνηρές ανεκπλήρωτες προσδοκίες εντός τον σχέσεων αυτές μπορούν να προκαλέσουν συναισθηματικές πληγές και τραύματα, ιδίως όταν νιώθουμε ότι παραμελούμαστε ή έχουμε προδοθεί. Αν υπάρχει και εγκατάλειψη τότε το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο. Είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι όταν οι προσδοκίες για τη σύνδεση, το πάθος και το πεπρωμένο δεν εκπληρώνονται, η ικανοποίηση και η δέσμευση υπονομεύονται.

Υπάρχουν και φορές όπου οι ανεκπλήρωτες προσδοκίες θεωρούνται ως σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά στον γάμο μας. Τότε πρέπει να βρούμε τον χρόνο αλλά και τον τρόπο προσέγγισης ώστε να συζητήσουμε το πρόβλημα και να προσπαθήσουμε να βρούμε λύση αποδεκτή και από τους δυο. Κάθε λύση η οποία είναι μονόπλευρη αργά ή γρήγορα θα φέρει την ρήξη μεταξύ μας.

mounara-deihnei-kolo

Μην μπερδεύετε τον έρωτα με την αγάπη

Πόσοι από εμάς θεωρούσαμε την ημέρα του γάμου ότι αν η γυναίκα που παντρευόμαστε τώρα είναι η πιο κατάλληλη και ότι μας αγαπά αλλά και θα συνεχίσει να μας αγαπά στο πέρασμα τον χρόνων; Ότι αυτή είναι η τέλεια σύντροφός μας και η αδερφή ψυχή με την οποία θα απολαμβάνουμε μαζί όλες τις ίδιες δραστηριότητες που κάνουμε, θα θέλει να κάνει τα ίδια πράγματα που μας αρέσουν, ότι θα «θυσιάσει» κάποια δικά της «θέλω» για χάρη μας; Ή ότι θα πρέπει να ξέρει τι χρειάζομαι, χωρίς να της το πω; Και ούτω καθεξής.

Διαβάστε επίσης: Πως πρέπει να συμπεριφερθούμε στο πρώτο ραντεβού ώστε να υπάρξει και δεύτερο;

Το πρόβλημα με τις προσδοκίες σε μια ερωτική σχέση δεν είναι ότι εμείς έχουμε επιθυμίες, ανάγκες ή όρια, τα οποία είναι εντελώς απαραίτητα για την υγιή λειτουργία της, αλλά μάλλον, το πρόβλημα είναι ότι όταν υπάρχει συναισθηματική ασυνέπεια και προβλήματα επικοινωνίας αν δεν τα λύσουμε γρήγορα θα μεγεθυνθούν και θα καταστρέψουν την σχέση μας.

Όπως φροντίζουμε το σώμα και το μυαλό μας να λειτουργούν στην εντέλεια έτσι πρέπει να φροντίζουμε και την σχέση μας ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο να πούμε ότι τζάμπα χαραμίσαμε τα καλύτερα μας χρόνια με τον ακατάλληλο σύντροφο.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *