Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Τι είναι το cuckholding

Cuckholding ή αλλιώς ελληνιστί το φετίχ του κερατώματος

Ένα πολύ εγκεφαλικό παιχνίδι, που χρειάζεται πραγματική αγάπη και αφοσίωση ανάμεσα στο ζευγάρι για να πετύχει, αλλιώς μπορεί εύκολα να κλονίσει ανεπανόρθωτα τα θεμέλια οποιασδήποτε σχέσης, με τα μέλη που συμμετέχουν σε αυτό το παιχνίδι να μην την εσωτερική δύναμη και αρμονία που χρειάζεται για να αντεπεξέλθουν.

Για αυτό, ένα τέτοιο παιχνίδι, θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Όμως, από την άλλη, όσο πιο έντονα είναι τα συναισθήματα και οι δεσμοί αγάπης ανάμεσα στο ζευγάρι, τόσο πιο έντονο και απολαυστικό μπορεί να γίνει με την καύλα στα σύννεφα….

Πάρε μάτι και εδώ: Το ξέρεις ότι είσαι εθισμένος στο cybersex;

strapon-mistress

Cuckolding σημαίνει “κεράτωμα”, “ερωτική απιστία”. Ο φετιχιστής άντρας ποθεί να τον απατούν, ειδικά μπροστά στα μάτια του, όσο εκείνος είναι ανήμπορος να αντιδράσει και το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να αυνανίζεται. Το cuckolding αποτελεί πολλές φορές μέρος μιας ευρύτερης εκπαίδευσης σκλάβου. Τις περισσότερες φορές συνδυάζεται με δέσιμο, ή άλλες μορφές bondage, και ο υποτακτικός παρακολουθεί δεμένος και φιμωμένος, εντελώς ανήμπορος να αντιδράσει σε αυτά που εξελίσσονται μπροστά στα μάτια του όση ώρα κάποιος κυρίαρχος γαμάει την γυναίκα του.

Επίσης, συνδυάζεται με διάφορα επιμέρους άλλα παιχνίδια όπως η χρήση ζώνης αγνότητας για chastity play – η ζώνη του απαγορεύει την σεξουαλική εκτόνωση, πριν, κατά την διάρκεια και μετά το περιστατικό της “απιστίας”. Φυσικά, όλοι οι άλλοι φροντίζουν να περάσουν καλά, με όσο περισσότερους οργασμούς γίνεται, ενώ ο υποτακτικός μετατρέπεται σε ένα άβουλο, ανοργασμικό πλάσμα, που δεν του επιτρέπεται πλέον η σεξουαλικότητα του και η εκτόνωση και που ο μόνος λόγος ύπαρξης είναι η διευκόλυνση της ηδονής του Κυρίαρχου και του επιβήτορα.

Πάρε μάτι και εδώ: Η πρωϊνή πίπα είναι το τέλειο ξεκίνημα της ημέρας

Πολλές φορές, ο υποτακτικός, εξαναγκάζεται να προσφέρει ηδονή, στον επιβήτορα, ή την ερωμένη, ή απλά να καθαρίσει με την γλώσσα του τα υγρά τους, για να βιώσει ακόμα πιο έντονα την “απιστία” και τον νέο ρόλο “που απέκτησε στην ζωή”.

amentra-gamaei

FemDom σχέσεις

Το cuckolding μπορεί να παιχθεί και από άνδρες και γυναίκες, όμως έχει διαφορετικό αντίκτυπο στα δυο φύλα: Για τους άνδρες υποτακτικούς, είναι ίσως το πιο έντονο παιχνίδι εξευτελισμού αφού:

  • Τους “αφαιρείται” κάθε αρσενικό σεξουαλικό χαρακτηριστικό, ενώ παράλληλα τους ενισχύει το αίσθημα της ντροπής και της απόλυτης αδυναμίας απέναντι στα Θέλω της Κυρίαρχης, όπως επίσης ενισχύεται και το αίσθημα της ανικανότητας να λειτουργήσουν σαν άνδρες ως προς Εκείνη. Έτσι μπορούν να κατανοήσουν την πραγματική τους θέση, στα πόδια Της.
  • Όταν ένα τέτοιο παιχνίδι παίζεται σε σχέσεις FemDom, πολλές φορές συνδυάζεται με την μετατροπή του υποτακτικού σε μια “θηλυκή”, παθητική γυναίκα, για να επιτευχθεί ο απόλυτος εξευτελισμός του. όπως πχ. μέσα από Επιβεβλημένη Θηλυκοποίηση (Sissification ή και Forced Feminisation) του υποτακτικού-κερατά.

O στόχος είναι να απογυμνώσει τον υποτακτικό από κάθε αίσθηση ανδρισμού και της μετατροπής του, σιγά-σιγά, σε μια απόλυτη πουτάνα στην υπηρεσία της Κυρίας του. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από διαδικασίες εξευτελισμού, ντροπής, πόνου και άρνησης του εαυτού του.

Πάρε μάτι και εδώ: Ανακάλυψα ότι ο άντρας μου είναι κρυφογκέι

Φυσικά σκοπός είναι η συνειδητοποίηση της θέσης του, να κατανοήσει πως μόνο τα Θέλω της Κυρίας του μετράνε πλέον, πως ο οργασμός του δεν του ανήκει , καθώς επίσης και η κατανόηση πως είναι απόλυτα υποταγμένος στην Κυρία του, ψυχή και σώμα.

MaleDom σχέσεις

Σε μια σχέση MaleDom, αντίθετα, ο εξευτελισμός δεν είναι συνήθως τόσο έντονος, μια και δεν αφορά την άρνηση του φύλου της υποτακτικής (δεν υπάρχει το ίδιο αίσθημα ντροπής που υπάρχει στους άνδρες και πρέπει να γίνει με άλλους τρόπους).
Σε αυτή την περίπτωση, το παιχνίδι στρέφεται κυρίως στην ενίσχυση του αισθήματος της ζήλιας και εξευτελισμού που νιώθει η υποτακτική, όταν ο Κυρίαρχος την απατάει με άλλη, μπροστά στα μάτια της, ενώ αυτή είναι π.χ. δεμένη και φιμωμένη, φορώντας ζώνη αγνότητας.

Πάρε μάτι και εδώ: Εξευτελίζοντας τον σύζυγο μου κάνοντας σεξ με νεαρό γαμιά

Με ένα τέτοιο παιχνίδι, ο Κυρίαρχος μπορεί να εκπαιδεύσει την υποτακτική να βιώσει ταπεινοφροσύνη, ντροπή και την δύναμη που έχει πάνω της να κάνει ότι επιθυμεί Εκείνος. Επίσης, συνδυάζεται όμορφα με chastity play και άρνηση του οργασμού στην υποτακτική, για να κατανοήσει πως ο οργασμός και το κορμί της δεν ανήκουν στην ίδια, αλλά στον Κύριο της.

sex-tilefona-athina

Cuckolding για φετιχιστές

Το cuckolding είναι η απόλυτη φαντασίωση μιας μεγάλης μερίδας sub, και είναι κάτι που συναντάται πολύ συχνά σαν φαντασίωση. Το πρόβλημα είναι πως η πραγματικότητα πάντα διαφέρει από την φαντασία. Αν οι δεσμοί δεν είναι ισχυροί ανάμεσα στο βασικό ζευγάρι, π.χ. μιας Αφέντρας και του κερατά σκλάβου της, τότε είναι πολύ εύκολο ο επιβήτορας να γίνει…ο μόνιμος σύντροφος και ο κερατάς να χάσει τα πάντα. Για αυτό καλό είναι να μην ξεκινήσει ένα τέτοιο παιχνίδι, αν δεν υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη στο ζευγάρι. Υπάρχει κίνδυνος να πληγωθεί κάποιος μέσα από ένα τέτοιο παιχνίδι, ακόμα και αν δεν φαντάζεται πως μπορεί να το εισπράξει έτσι εκ των προτέρων ή να το δείξει εκείνη την στιγμή.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *