Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Γουστάρω να γαμάω πουτάνες πολυτελείας

Συνοδοί πολυτελείας Αθήνα

Γεια σας, είμαι ο Χρήστος, 32 ετών, επιχειρηματίας με δική μου καφετέρια. Μένω Μαρούσι σε δικό μου διαμέρισμα και φυσικά δεν είμαι παντρεμένος. Γουστάρω τα ωραία μουνάκια όμως μέχρι να τα γαμήσω. Μετά χάνω κάθε ενδιαφέρον. Ούτε λόγος φυσικά να γίνει για γάμο και μαλακίες. Γνωριζόμαστε, γαμιόμαστε και άντε γεια. Δεν έχω πρόβλημα να χαρτζιλικώνω κάποιο μουνί το οποίο γαμάω όμως σε φυσιολογικά όρια. Να της αγοράσω κάποιο ρούχο, παπούτσια ή να πληρώσω λογαριασμό σε μπουζούκια πχ ή να κεράσω ποτά. Όμως μέχρι εκεί.

Πάρε μάτι: Η πρώτη μου παρτούζα

mounara-rosida

Γουστάρω από την αρχή να ξεκαθαρίζουμε ποιος ο λόγος που είμαστε μαζί. Δεν της πουλάω παραμύθια, δεν της τάζω λαγούς με πετραχήλια μόνο και μόνο για να της βγάλω το βρακί και να την γαμήσω. Είμαι κύριος από την αρχή μέχρι το τέλος. Θέλω να ξέρει ότι την γουστάρω μόνο για σεξ. Την βλέπω ως ένα σπερματοδοχείο το οποίο χρησιμοποιώ για να χύσω της καύλες μου και μόλις την γαμήσω 2,3,5 φορές θα την βαρεθώ και θα την διώξω.

Όταν η άλλη είναι πουτανάκι το δέχεται, και όσο καιρό είμαστε μαζί λαμβάνει τα δωράκια της. Μετά θα ψάξει για τον επόμενο χορηγό. Έτσι ζουν πολλές γυναίκες στην Αθήνα και δείχνουν την πολυτελή ζωή τους στο instagram. Στην πραγματικότητα είναι βιζιτούδες οι οποίες συντηρούνται από πλούσιους γαμιάδες οι οποίοι μόλις της γαμήσουν γρήγορα χάνουν το ενδιαφέρον τους και πρέπει να ψάξουν για καινούριο ψωλαρά που θα καλύπτει τα έξοδα τους.

Εντάξει, υπάρχουν και καπάτσες οι οποίες παντρεύονται κάποιον μαλάκα, και γίνονται κυρίες μετά, όμως είναι καθαρά μειοψηφία. Οι περισσότερες δουλεύουν “πουτάνες” μέχρι τα 40-45 τους μέχρι να πετύχουν κάποιο ξενέρωτο φραγκάτο τύπο και να παντρευτούν.

Επίσης γουστάρω πολύ της πουτάνες. Έχω τρέλα με της εκδιδόμενες όμως αυτές που το παίζουν πολυτελείας. Δεν πάω σε μπουρδέλα να γαμήσω με 20 ευρώ γιατί της θεωρώ βρωμιάρες και φοβάμαι μην κολλήσω τίποτε αφροδίσια. Προτιμώ να ψωνίζω πουτάνες από σαιτ η οποίες δίνουν μουνί από 100-200 ευρώ την ώρα. Της νοικιάζω για 2-3 ώρες, απολαμβάνω το σεξ μαζί τους γιατί όντως είναι πολύ καλές στην δουλειά τους και της περισσότερες φορές κολλάω μαζί τους και της χρησιμοποιώ για 4-5 μήνες μέχρι να της βαρεθώ και να ψάξω για άλλη πουτάνα.

Μου αρέσουν οι Ρωσίδες και οι Ουκρανέζες, αλλά γουστάρω και μαύρες ή ασιάτισσες. Κάθε λαός έχει άλλη χάρη στο κρεβάτι και μου βγάζει διαφορετική καύλα.

Escort κορίτσια

Στην Αθήνα βρίσκω πολύ εύκολα πουτάνες από σαιτ, μια απλή αναζήτηση στο google θα σου βγάλει τα καλά μαγαζιά που έχουν της καλύτερες πουτάνες. Ρίχνεις μια ματιά, επιλέγεις την κοπέλα, καλείς, συμφωνείς την τιμή και την περιμένεις να έρθει στον χώρο σου. Καθαρά και πολιτισμένα πράγματα.

tilefoniko-sex-marousi

Τηλεφωνικό σεξ στην επαρχία

Στην επαρχία τα πράγματα είναι δύσκολα για σεξ με τους περισσότερους άντρες να αυνανίζονται σαν τρελοί κάθε μέρα, αφού “εύκολες” γυναίκες σχεδόν δεν υπάρχουν, όμως Αθήνα τα πράγματα είναι εύκολα αν είσαι πρόθυμος να χαλάς 1000-2000 ευρώ τον μήνα σε πουτάνες. Στην επαρχία παίζει περισσότερο το τηλεφωνικό σεξ σε ροζ τηλέφωνα. Έχει πολλά σαιτ που διαφημίζουν υπηρεσίες τηλεφωνικού σεξ όπου καλείς και την παίζεις όση ώρα ακούς την κοπέλα στην ροζ γραμμή να σου λέει ερωτόλογα. Φυσικά δεν είναι το ίδιο με το να γαμήσεις μια πουτάνα όμως όταν δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα καλύτερα να κάνεις ζωντανό τηλεφωνικό σεξ και να τραβήξεις μαλακία σε μια ωραία γυναικεία φωνή από το να πας σε κάποιο φθηνό μπουρδέλο για να γαμήσεις κάποια συφιλιάρα.

Σκέψου το αν είσαι και παντρεμένος και κολλήσεις κανένα αφροδίσιο νόσημα πως θα δικαιολογηθείς στην γυναίκα σου.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 thoughts on “Γουστάρω να γαμάω πουτάνες πολυτελείας”