Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Τι είναι το cuckold

Cuckold humiliation

Cuckold στα Ελληνικά μεταφράζεται ως το φετίχ του κερατώματος, δηλαδή να βλέπεις την γυναίκα σου να κάνει σεξ με κάποιον άλλο άντρα και να το απολαμβάνεις αυνανιζόμενος. Στης περισσότερες περιπτώσεις οι φετιχιστές κερατάδες κάνουν πίπα και δίνουν κώλο στον επιβήτορα που γαμάει την γυναίκα τους. Αυτό τους χαρίζει μέγιστη ηδονή.

Ερωτική ταπείνωση

Το cuckold cleanup είναι ένα πολύ εγκεφαλικό παιχνίδι, όπου το ζευγάρι πρέπει να γνωρίζει τα όρια του και να θέλει να δοκιμάσει καινούριες ηδονές στο κρεβάτι με σκοπό την ανανέωση της συζυγικής τους ζωής. Ένα ζευγάρι που δεν έχει την απαραίτητη εσωτερική αρμονία στην σχέση τους δύσκολα θα αντεπεξέλθει αν προσπαθήσει απλά να παίξει το παιχνίδι του κερατώματος.

cuckold anal

Cuckold slave

Αν στο ζευγάρι υπάρχουν έντονα συναισθήματα ερωτισμού και θέλουν να δοκιμάσουν καινούριους τρόπους για να προσθέσουν αλατοπίπερο στην ερωτική τους ζωή η αναζήτηση ερωτικών συντρόφων για cuckolding μπορεί να τους χαρίσει μοναδικές στιγμές ηδονής. Όμως ο άντρας πρέπει να το έχει μέσα του το συναίσθημα του κερατά, να γουστάρει ξεφτιλισμό και να του αρέσει να δίνει κώλο σε άλλες ψωλές. Και μην ξεχνάτε της πίπες. Ένας άντρας που κάνει καλύτερη πίπα από την γυναίκα σου σε μια σκληρή πούτσα είναι περιζήτητος στα BDSM παιχνίδια. Ο φετιχιστής γουστάρει να τον απατά η γυναίκα του, ειδικά μπροστά στα μάτια του, όση ώρα εκείνος είναι ανήμπορος να αντιδράσει. Στο τέλος είτε τραβάει μαλακία, είτε τον γαμάνε και εκείνων. Συνήθως τον γαμάει η γυναίκα του με strapon ή ο γαμιάς της με το καυλί του. Το χύσιμο στο τέλος του σπέρματος στο στόμα του αφού τον έχουν εξευτελίσει ως πουτάνα είναι το μεγαλύτερο βραβείο σε αυτά τα παιχνίδια. Το cuckolding αποτελεί πολλές φορές μέρος μιας ευρύτερης εκπαίδευσης σκλάβου, και αποτελεί ένα προχωρημένο κεφάλαιο όπου η αφέντρα τον διδάσκει πως να την υπακούει.

cuckold humiliation

Cuckold husband

Κάποιες φορές μπορεί να συνδυάζεται με δέσιμο ή άλλη μορφή bondage, όπου ο υποτακτικός παρακολουθεί δεμένος και φιμωμένος, εντελώς ανήμπορος να αντιδράσει όλα αυτά που εξελίσσονται μπροστά στα μάτια του. Μπορεί να του έχουν αφήσει ελεύθερα τα χέρια να παίζει μαλακία στο καυλί του. Άλλες παραλλαγές είναι η χρήση ζώνης αγνότητας για chastity play – η ζώνη του απαγορεύει την σεξουαλική εκτόνωση, πριν, κατά την διάρκεια και μετά το κεράτωμα. Υποχρεωτικό είναι όλοι οι συμμετέχοντες να περνάνε καλά, με όσο περισσότερους οργασμούς, ενώ ο υποτακτικός μετατρέπεται σε ένα άβουλο, ανοργασμικό πλάσμα, που δεν του επιτρέπεται πλέον η σεξουαλικότητα του και η εκτόνωση και που ο μόνος λόγος ύπαρξης είναι η διευκόλυνση της ηδονής του Κυρίαρχου και του επιβήτορα, ή της ερωμένης.

Σεξουαλικός εξευτελισμός

Πολλές φορές, ο υποτακτικός εξαναγκάζεται να προσφέρει ηδονή στον Αφέντη, ή την ερωμένη, ή απλά να καθαρίσει με την γλώσσα του τα υγρά τους ώστε να βιώσει εντονότερα το παιχνίδι του cuckold humiliation.

cuckold amateur

Cuckold gangbang

Το cuckolding μπορεί να παιχθεί και από άνδρες ή γυναίκες, όμως έχει διαφορετικό αντίκτυπο στα δυο φύλα: Για τους άνδρες υποτακτικούς, είναι ίσως το πιο έντονο παιχνίδι εξευτελισμού:

Τους “αφαιρείται” κάθε αρσενικό σεξουαλικό χαρακτηριστικό, ενώ παράλληλα τους ενισχύει το αίσθημα της ντροπής και της απόλυτης αδυναμίας απέναντι στα Θέλω της Αθέντρας, όπως επίσης ενισχύεται και το αίσθημα της ανικανότητας να λειτουργήσουν σαν άνδρες ως προς Εκείνη. Έτσι μπορούν να κατανοήσουν την πραγματική τους θέση, στα πόδια Της.

Κερατάς – Φετίχ

Όταν ένα τέτοιο παιχνίδι παίζεται σε σχέσεις FemDom, πολλές φορές συνδυάζεται με την μετατροπή του υποτακτικού σε μια “θηλυκή”, παθητική καρικατούρα γυναίκας, ώστε να επιτευχθεί ο απόλυτος εξευτελισμός του ιδίως μέσα από τον ρόλο τους ως Επιβεβλημένη Θηλυκοποίηση (Sissification ή και Forced Feminisation) του υποτακτικού-κερατά.

Amateur cuckold

O στόχος είναι να απογυμνωθεί η προσωπικότητα του σκλάβου από κάθε αίσθηση ανδρισμού και να μετατραπεί σιγά-σιγά, σε μια απόλυτη τσούλα στην υπηρεσία της Κυρίας του. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από διαδικασίες εξευτελισμού, ντροπής, πόνου και άρνησης του εαυτού του. Ο σκοπός είναι να αντιληφθεί την θέσης του, να κατανοήσει πως ζει μόνο για να υπηρετεί τα Θέλω της Κυρίας του, πως ο οργασμός του δεν του ανήκει , καθώς επίσης και η καταλάβει πλήρως ότι η ζωή του και το σώμα του είναι απόλυτα υποταγμένα στην Κυρία του.

Ανοιχτός γάμος

Σε μια σχέση MaleDom, αντίθετα, ο εξευτελισμός δεν είναι συνήθως τόσο έντονος, μια και δεν αφορά την άρνηση του φύλου της υποτακτικής (δεν υπάρχει το ίδιο αίσθημα ντροπής που υπάρχει στους άνδρες και πρέπει να γίνει με άλλους τρόπους). Σε αυτή την περίπτωση, το παιχνίδι στρέφεται κυρίως στην ενίσχυση του αισθήματος της ζήλιας και εξευτελισμού που νιώθει η σκλάβα γυναίκα, όταν ο Κυρίαρχος την απατάει με άλλη, μπροστά στα μάτια της, ενώ αυτή είναι π.χ. δεμένη και φιμωμένη, φορώντας ζώνη αγνότητας. Εδώ ο άντρας αφέντης γαμάει άλλες γυναίκες μπροστά στα μάτια της δεμένης συζύγου του και το απολαμβάνουν και οι δυο.

Πάρε μάτι εδώ: sameplaceclub.com για το τι σημαίνει γυναικεία κυριαρχία και υπεροχή FemDom.

Cuckold anal

Σε παρόμοια παιχνίδια, ο Κυρίαρχος μπορεί να εκπαιδεύσει την υποτακτική να βιώνει ταπεινοφροσύνη, ντροπή και με την πνευματική ισχύ που έχει πάνω της να την υποχρεώνει να κάνει ότι θέλει Εκείνος. Επίσης, συνδυάζοντας chastity play και άρνηση του οργασμού στην σκλάβα η τελευταία να καταλαβαίνει ότι το κορμί και οι οργασμοί της ανήκουν στον Αφέντη της.

Συζυγικές απιστίες

Το cuckolding είναι η απόλυτη φαντασίωση μιας τεράστιας μερίδας sub, και είναι μια από της πιο συχνές σεξουαλικές φαντασίωσης. Αν τηρηθούν βασικοί κανόνες μπορεί να φέρει τεράστιους οργασμούς και αυτός είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που παραμένει δημοφιλές τόσα χρόνια.

Cuckolding: Όταν ο άντρας θέλει να βλέπει την γυναίκα του να κάνει σεξ με άλλον άντρα και αυτός να αυνανίζεται

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Τι είναι το cuckold”