Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Όταν κάνουμε σχέση ψάχνουμε σύντροφο, όχι χορηγό

Κορίτσια, όταν κάνουμε ερωτική σχέση ψάχνουμε σύντροφο, όχι χορηγό

Αυτά τα μικροπρεπή, του τύπου “δε με κέρασε στο πρώτο ραντεβού”, “επιμένει να μοιραζόμαστε το λογαριασμό” κτλ σας είναι γελοία. Ο σύντροφος είναι όπως και ο φίλος, καμιά διαφορά στα οικονομικά. Οπότε μια ο ένας και μια ο άλλος, ή ο καθένας πληρώνει τα δικά του. Αν εγώ θέλω πεντάστερο ξενοδοχείο, και εκείνος θέλει φθηνά ενοικιαζόμενα, δε είναι σωστό να του ζητώ να πληρώσει τη δική μου επιθυμία. Ούτε και θα το καταδεχόμουν ποτέ. Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους, και τις καλές σχέσεις επίσης.

Και εγώ πιστεύω πως το να κεράσει ο άντρας τη γυναίκα που συνοδεύει είναι θέμα καλών τρόπων. Καμιά σχέση με χορηγία. Όταν δημιουργείς μια σχέση δεν υπάρχουν ξεχωριστά πορτοφόλια, επίσης με την πάροδο του χρόνου και οι κοινές διακοπές έρχονται κατόπιν συνεννόησης και των δυο. Ο άντρας σου δεν είναι ο φίλος σου αλλιώς δεν θα υπήρχε η διαφορά μεταξύ σχέσης και φιλίας. Ο φίλος σου θα παραμείνει φίλος σου, ο άντρας σου θα γίνει και φίλος σου και στήριγμα σου και όλα σου. Όποτε για ποια χορηγία μιλάμε;

sex-tilefona-athina

Διαβάστε επίσης: Στα φιλικά ματς μπαίνουν τα καλύτερα γκολ

Στο σπίτι σας όλα τα διαιρείτε δια 2; Στο ψυγείο κάθε τρόφιμο έχει γραμμένο όνομα ποιανού είναι; Γιατί εγώ δεν θυμάμαι έτσι τα παιδικά μου χρόνια. Θυμάμαι τον πατέρα μου να είναι πάντα δίπλα στη μάνα μου που επέλεξε να μη δουλεύει για να μας μεγαλώσει και εκείνος να φροντίζει να μας τα προσφέρει όλα. Και όταν δεν είχε λεφτά είχαμε μάθει να μην πιέζουμε και να γκρινιάζουμε αλλά να είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε.

Δεν λέω πλέον η γυναίκα να μην εργάζεται στις μέρες μας αλλά ο καθένας να προσφέρει όπως μπορεί. Έχετε χάσει το μπούσουλα τι σημαίνει ισότητα. Αγαπημένες μου αν τα αφαιρέσουμε όλα από τους άντρες τι θα μείνει;

Διαβάστε επίσης: Σχέση με παντρεμένο

Ας μείνει και λίγο από τη παράδοση… ας τους αφήσουμε και λίγο το πηδάλιο μη τρελαίνεστε. Και ναι μέσα στη σχέση η κοπέλα άμα προχωρήσει και θα κεράσει, και κάπου θα συνεισφέρει. Αν είναι να πάω π.χ για φαγητό και να πληρώσω το δικό μου, άστο βγαίνω και με τη φίλη μου. Κάτι τέτοια διαβάζουν τα αγόρια και έχουν γίνει κουκουρούκου. Έχω να σας πω ότι τα αγόρια στις μέρες μας – τα συνειδητοποιημένα – είναι μια χαρά. Κανένα πηδάλιο δε νιώθουν την ανάγκη να έχουν. Ούτε εμείς οι γυναίκες εννοείται. Η σχέσεις είναι ισότιμες σε όλα.

Διαβάστε επίσης: Απλή γυναικεία λογική στο 60% των Ελληνίδων

Όλα λύνονται με συζήτηση, όχι με μονόπλευρες πρωτοβουλίες. Και σιγά πια, πρέπει να κεράσει ο άντρας την πρώτη φορά. Μπορείτε να μου το τεκμηριώσετε αυτό με τη λογική; Με τη λογική, όχι με μια υποτιθέμενη ξεπερασμένη παράδοση, γιατί αυτό είναι οπισθοδρομικό αν δε συνοδεύεται από λογική. Επίσης είναι κατάλοιπο της εποχής που οι άντρες είχαν δουλειά και οι γυναίκες όχι, οπότε έδειχνε την πρόθεση οικονομικής φροντίδας και στο μέλλον. Πάνε αυτά. Εμένα ούτε μ έχει κεράσει ποτέ, ούτε λουλούδια μου έχει φέρει, ούτε μου ανοίγει την πόρτα. Αλλά κάνει δουλειές του σπιτιού, όταν είμαι στα κάτω μου είναι ο καλύτερος ψυχολόγος, μου φτιάχνει τη διάθεση, με κοιτάζει με αγάπη στα μάτια. Όταν τα κάνει αυτά, να το βράσω αν κερνάει ή όχι.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Όταν κάνουμε σχέση ψάχνουμε σύντροφο, όχι χορηγό”