Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Toy boy σκλάβος

Υποτακτικός σκλάβος υπηρετεί κυρία

Ήταν ένα φθινοπωρινό απόγευμα, ανυπομονούσα να πάω στο ραντεβού μας. Εκείνη κυρίαρχη αφέντρα, εγώ bottom είχαμε γνωριστεί σε ένα swinging club στο facebook και είχαμε βρει πολλά κοινά σημεία. Ως φαντασίωση έχω cuckold καταστάσεις όμως μέχρι σήμερα δεν έχω βρει την κατάλληλη γυναίκα για να της πραγματοποιήσω.

findom

Μου είχε ζητήσει στο ραντεβού να φορέσω γυναικεία εσώρουχα, chastity cage και μια σφήνα πίσω στον κώλο μου. Δεν γινόταν να της χαλάσω χατίρι, οπότε πήγα νωρίτερα στο σημείο της συνάντησης και την περίμενα. Εκείνη ήρθε στην ώρα της αγέρωχη αφέντρα, πανέμορφη και κομψή

– Ελπίζω να έχεις τηρήσει αυτά που σου ζήτησα, μου είπε
Μάλιστα κυρία – της απάντησα

Κατέβασε το παντελόνι να σε ελέγξω μου είπε χωρίς να χάσει χρόνο. Δίστασα λίγο γιατί ήμασταν έξω σε ένα πάρκινγκ αλλά δεν μπορούσα να της χαλάσω χατίρι, και κατέβασα το παντελόνι μου. Σου πάνε τα γυναικεία εσώρουχα μου είπε, τονίζουν το κωλαρακι σου, και χαϊδεύοντας το chastity cage μου πήγε από πίσω και πίεσε την σφήνα βαθύτερα στον κώλο μου χαρίζοντας μου μια υπέροχη στύση.

Είχε φτιαχτεί και εκείνη, ένιωθα την ανάσα της βαριά και γρήγορη στο αυτί μου καθώς βυθιζόμουνα σε ένα ντελίριο αισθήσεων. Παρολίγο να τελειώσω έτσι χωρίς να με ακουμπήσει καθόλου μπροστά, φυλακισμένος στο κλουβί μου.

sex sto tilefono

Γλυφομούνι στο πάρκινγκ

– Γλύψε το μουνί μου με διέταξε με ύφος που δεν σήκωνε αντίρρηση

– Μάλιστα κυρία της απάντησα και έχωσα την γλώσσα μου στα μεγάλα μουνόχειλα της που περίμεναν ανυπόμονα να με δεχτούν. Λατρεύω να γλύφω μουνιά και να βλέπω της γυναίκες να έχουν οργασμούς. Θέλω να καταπίνω τα χύσια τους, γουστάρω τρελά να με χύνουν στο στόμα και να με κατουράνε και όποτε έχω την ευκαιρία για τέτοια γούστα έχω τρελές στήσεις. Αν η αφέντρα μου θέλει μπορεί να μου παίζει μαλακία για ώρες χωρίς να χύνω.

Δεν με άφησε όμως να την φτάσω σε οργασμό.

– Τώρα πάμε για καφέ μου είπε.

Καθώς μπαίνουμε στην καφετέρια της ανοίγω την πόρτα και τραβάω την καρέκλα να κάτσει.

– Ευχαριστώ πολύ μικρέ μου λέει καθώς μου χουφτώνει τον κώλο καθώς καθόταν. Φαίνεται ότι γούσταρε να βλέπει ανδρικό κώλο με σφήνα και τα παιχνίδια με strapon και δονητές ήταν αγαπημένα της. Και εκεί που συζητούσαμε μου λέει πάω τουαλέτα γυρνώντας θα σου έχω μια έκπληξη.

– Μάλιστα κυρία της απαντάω.

Ουρολαγνεία και καύλα

femdom

Μετά από λίγα λεπτά έρχεται και κρατάει στο χέρι ένα μικρό βαζάκι από κάποια κρέμα υπέθεσα το οποίο ήταν γεμάτο με ένα υποκίτρινο υγρό, κάπου πήγε το μυαλό μου. Καθώς καθόταν μου λέει σε αυτό το βαζάκι είναι τα ούρα μου και είναι φρέσκα δεν πρέπει να πάνε χαμένα. Μου έκανε εντύπωση η αμεσότητα της, πώς μπορούσε να μου επιβληθεί χωρίς να με πιέσει. Απλά διέταζε και εγώ εκτελούσα υπάκουα.
Όπως καταλαβαίνετε δεν αντιστάθηκαν και εκτέλεσα την επιθυμία της χωρίς καθυστέρηση έβαλα το βαζάκι στο στόμα διστακτικά στην αρχή δοκίμασα, δεν ήταν άσχημα αντίθετα είχαν μια φρουτώδη γεύση, έτσι ήπια όλο το περιεχόμενο.

Ζούσα υπέροχα συναισθήματα που δεν είχα νιώσει ξανά στο παρελθόν. Με πλημμύριζαν σκέψεις που έκαναν τις αισθήσεις μου να θέλουν να εκραγούν. Είχα ικανοποιήσει μια από της σεξουαλικές μου επιθυμίες και το είχα απολαύσει πραγματικά. Το κακό ήταν ότι αφού χωρίσαμε μετά το καφέ δεν την ξαναείδα ποτέ. Παρόλα τα μηνύματα που της άφησα στο messenger δεν μου απάντησε ποτέ. Μπορεί και να είχα κάνει κάτι λάθος και να την έθιξα χωρίς να το αντιληφθώ. Κρίμα γιατί πραγματικά πέρασα υπέροχα και θα ήθελα να διατηρήσουμε την σχέση μας και για άλλες συναντήσεις.

 

Τώρα θέλω να δοκιμάσω εμπειρίες findom, femdom και να αφήσω το κορμί μου στα έμπειρα χέρια κάποιας αφέντρας η οποία να με ικανοποιήσεις επιτρέποντας με να την υπηρετήσω.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *