Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Τρίο παρτούζα η απόλυτη ανδρική φαντασίωση

Γιατί οι άνδρες γουστάρουν το τρίο;

gomenara EllinidaΌταν κάνει κρύο η αγάπη θέλει δύο έλεγε ένα τραγουδάκι και αν το σκεφτείς καλή είναι η μια γκόμενα όμως με δυο έχεις ξεφύγει από τα στερεότυπα και έχεις ανεβάσει επίπεδο. Άλλη πίστα φιλαράκι.

Στους άνδρες αρέσει η ποικιλία και τι καλύτερο από να προσθέσετε μια ακόμη γυναίκα στο κρεβάτι και να τον λιώσετε στον έρωτα; Η φαντασίωση του ότι κάνει σεξ με δυο γυναίκες ταυτόχρονα είναι ποιο παλιά από την Καινή Διαθήκη και δεν υπάρχει άνδρας που θα σου αρνηθεί να φέρεις μια φίλη σου στο κρεβάτι για παρτούζα. Αν και εγώ θα σύστηνα να είναι μια άγνωστη, για να μην χαλαστούν φιλίες.

Εμμονή στην παρτούζα

1. Δύο είναι καλύτερα από ένα: Ο πρώτος λόγος είναι πρακτικός! Ξαφνικά να έχεις να μπαλαμουτιάζεις τέσσερεις βυζάρες αντί για δύο και δυο τουρλωμένα κωλαράκια αντί για ένα! Όπου και να σου δίνουν δυο στην τιμή του ενός τα παίρνεις χωρίς δεύτερη σκέψη. Έτσι και δυο γυναίκες είναι προτιμότερες από μια. Σκέψου δυο στόματα στην ψωλή σου τι θαύματα θα κάνουν. Η τέσσερα ωραία γυναικεία χεράκαι να σου παίζουν μαλακία το καυλί σου;

2. Οι άνδρες κρύβουν μέσα τους κυνηγούς. Όσο και η εξέλιξη να τους εξανθρωπίζει το άγριο της ζούγκλας υπάρχει στο DNA τους και εμφανίζετε τι στιγμή που δεν το περιμένεις. Ο ανδρικός εγωισμός εμφανίζετε πάντα στο σεξ. Όταν ένας άνδρας γαμάει μια γυναίκα της γαμάει το σώμα αλλά και την ψυχή θέλοντας να της δείξει ποιος είναι το αφεντικό. Τώρα φαντάσου να έχει δυο πουτάνες στο κρεβάτι και να της ξεσκίζει τα κωλαράκια. Νιώθει ως απόλυτος βασιλιάς. Ο μεγαλύτερος εραστής του σύμπαντος. Η αντρική φαντασία, καλπάζει, και ο πληγωμένος εγωισμός από την γυναικεία χειραφέτηση βρίσκει διέξοδο στο κρεβάτι. Όσα χρόνια και να περάσουν ο άνδρας θα γουστάρει καφενείο, μπύρα, τάβλι και την γυναίκα σπίτι. Να καθαρίζει, να μαγειρεύει, να φροντίζει τα παιδιά και να ασχολείτε με δευτερεύουσες εργασίες, αφού η πιο σημαντική η εργασία και η προσκομιδή χρημάτων είναι ανδρική υπόθεση.

3. Το αλκοόλ τι ρόλο παίζει; Τα περισσότερα τρίο, βάση στατιστικών έχουν γίνει έπειτα από βραδιές κατανάλωσης μπόλικου αλκοόλ και αν υπάρχουν ναρκωτικά ή τσιγαριλίκια. Η χαλαρή ατμόσφαιρα, τα γέλια, τα δήθεν αθώα αγγίγματα και μια γυναίκα σε κέφι και ψηλομεθυσμένη αποτελούν εύκολη προυπόθεση για παρτούζες. Όχι ότι η κοπέλα δεν το έχει σκεφτεί το όλο θέμα και δεν το περιμένει όμως λίγο η περισσότερο αλκοόλ βοηθάει στο σπάσιμο του πάγου. Χαλαρώνει της αντιστάσεις και κάνει πράγματα που δεν θα τα έκανε αν δεν είχε πιει. Το πρωί μπορεί να μην θέλει να θυμάται ότι έδωσε κώλο σε ξένους άνδρες και την γάμησαν ομαδικά ή ότι έκανε πίπες με 3-4 πούτσες στο στόμα που την έχυναν στο λαρύγγι και τα κατάπινε όλα. Είπαμε, πάνω από όλα αξιοπρέπεια.

Οι σέξι φίλες

4. Οι ωραίες γκόμενες συνήθως έχουν και ωραίες φίλες. Και κάθε παντρεμένος που τυχαίνει να έχει ωραία γυναίκα βλέπει σαν ξερολούκουμα της σέξι φίλες της. Στα αρχίδια του αν είναι παντρεμένες ή ελεύθερες. Εκείνος γουστάρει τρελά να της καρφώσει στο μουνάκι ή έστω ένα γρήγορο τσιμπούκι στο αυτοκίνητο όσο εσείς στρώνετε το τραπέζι σε κάποιο πικνίκ. Όμως στο 90% τον περιπτώσεων αυτά συμβαίνουν μόνο σε τσόντες και όχι στην πραγματικότητα, αν και πάντα υπάρχει ένα 10% από πουτανάκια που θα σου χαρίσουν μοναδικές στιγμές καύλας αρκεί να ταιριάξει η κατάσταση.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Τρίο παρτούζα η απόλυτη ανδρική φαντασίωση”