Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Club ανταλλαγής ερωτικών συντρόφων

Εκανα swinging με το σύντροφο μου και το απόλαυσα

Γεια σας, είμαι η Σούλα, παντρεμένη με τον Μιχάλη εδώ και 18 χρόνια, εγώ είμαι τώρα 38 ο άνδρας μου 43. Διατηρούμε και οι δυο σχετικά καλά κορμιά για την ηλικία μας και γουστάρουμε να κάνουμε swinging. Μένουμε στην Αθήνα όπου ευτυχώς υπάρχουν ανοιχτόμυαλοι συμπολίτες μας οι οποίοι γουστάρουν να ανταλλάξουμε ζευγάρια και και να κάνουμε ελεύθερο σεξ. Δεν λέω καλό το συζυγικό σεξ όμως κάθε μέρα φασολάδα την βαριέσαι. Θέλει αναζωογόνηση και ποικιλία, οπότε όταν ψάχνεις βρίσκεις και έτσι και εμείς βρήκαμε ένα άλλο ζευγάρι για να γαμηθούμε.

Το ραντεβού κλείστηκε στο 2plus2club στον Πειραιά όπου συναντήσαμε τον Ανδρέα και την Ελένη. Ζευγάρι στην ηλικία μας, ο Ανδρέας επιχειρηματίας με δική του δουλειά η Ελένη νοικοκυρά. Καθίσαμε στο σεπαρέ το γκαρσόνι έφερε τα ποτά, αρχίσαμε την κουβέντα και το μπαλαμούτιασμα. Η Ελένη κλείνει τα μάτια της, ρίχνει πίσω τα υπέροχα της μαλλιά βγάζει έναν βαθύ αναστεναγμό και ξεκινάει την πίπα στον Μηχάλη. Ο άντρας της, δίπλα της, έχει βάλει την γλώσσα του στο μουνί μου και το γλείφει χαρίζοντας μου μοναδική καύλα.

Στα swing clubs στην Αθήνα επιτρέπεται η είσοδος μόνο σε ζευγάρια

Αισθάνομαι στον κώλο μου και το χέρι του Μιχάλη να με πασπατεύει όσο η Ελένη του κάνει πίπα. Είναι ωραίο θέαμα να βλέπεις 4 άγνωστους να κάνουν σεξ και να απολαμβάνουν της υπέροχη ερωτική συντροφιά τους. Τα βογγητά των υπόλοιπων ζευγαριών φτάνουν στα αυτιά μας και μας καυλώνουν περισσότερο, σαν ένα θολό σκηνικό γύρω μας, η έξαψη όλων μας έχει παρασύρει και απολαμβάνουμε το όνειρο. Κι όμως, φυσικά και δεν είναι όνειρο, αφού είναι η δική της πραγματικότητα και κάνουμε σεξ μεταξύ αγνώστων χωρίς ενοχές, χωρίς ψέμματα και χωρίς καμιά αναστολή. Για να φανταστείτε κώλο έχω δώσει μόνο στον άνδρα μου όμως εδώ άφησα τον Ανδρέα να μου σκίσει τα φάρδουλα χωρίς καν να το σκεφτώ. Τόσο ήμουν καυλωμένη που κατάπια όλο του το σπέρμα, του έγλυψα τα αρχίδια και τον άφησα να χύσει μέσα στον κώλο μου.

Ένα βράδυ στα κλαμπ ανταλλαγής συντρόφων της Αθήνας

Τα τελευταία χρόνια η σχέση μας στον γάμο μας είχε μείνει αρκετά στάσιμη σεξουαλικά και δεν ήταν λίγες οι φορές που το σκεφτόμουν να δώσω ένα τέλος. Ήθελα καινούρια πούτσα, την είχα βαρεθεί την πούτσα του άνδρα μου. Όταν ανακάλυψα ότι υπάρχουν διάφορα swinging club είπα να το δοκιμάσουμε. Ψάχνοντας το βρήκα ότι στην Αθήνα υπάρχουν και άλλα τέτοια μαγαζιά που απευθύνονται σε όσα ζευγάρια θέλουν να βάλουν λίγο αλατοπίπερο στην ζωή τους και να γαμηθούν σε τέτοια ατμόσφαιρα. Το συζητήσαμε με τον άνδρα μου και είπαμε να το δοκιμάσουμε.

βυζιά Σούλα swing

Swingers Club στην Αθήνα

Το συστήνω ανεπιφύλακτα σε όσα ζευγάρια έχουν τουλάχιστον δέκα χρόνια έγγαμο βίο και νιώθουν κουρασμένοι στην σχέση τους. Σε εμάς λειτούργησε καταληκτικά, μας ανανέωσε και κάναμε καινούριους φίλους με τους οποίους περνάμε υπέροχα. Εκτός από της κλασσικές κουβέντες σε ταβέρνες και οινοποσίες κάνουμε σεξ σε διάφορα ξενοδοχεία όπου πάμε παρέα και περνάμε υπέροχα. Κάθε γυναίκα έχει σεξουαλικές ανάγκες οι οποίες πρέπει να καλύπτονται και όταν υπάρχουν ποιοτικοί εραστές και η ερωτική φλόγα καίει τότε όλα τα προβλήματα στην ζωή λύνονται ως δια μαγείας και όλα τα πράγματα δουλεύουν ρολόι.

sex chat Athens

Εδώ και εδώ μπορείς να διαβάσεις περισσότερα πράγματα για το swinging.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *