Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Ποια κοστίζει περισσότερο, η πουτάνα ή η γκόμενα;

Τι κοστίζει περισσότερο οικονομικά; Να γαμάς πουτάνες ή να παντρευτείς και να πληρώνεις όλα τα έξοδα του σπιτιού, παιδιών, γυναίκας κτλ.;

Ως πουτάνα ορίζεται η επαγγελματίας στο σεξ. Αυτό σημαίνει ότι η γυναίκα γνωρίζει άριστα το αντικείμενο, η ικανοποίηση που θα σου προσφέρει είναι σίγουρα πολύ πάνω από τον μέσο όρο των ερασιτεχνών του είδους, επίσης ακολουθεί κανόνες διασφάλισης ποιότητας και προς εξυπηρέτηση του πελάτη θα στο προσφέρει εκεί που θέλεις, όπως το θέλεις, τότε που το θέλεις. Μην ξεχνάμε επίσης ότι οι περισσότερες πουτάνες που εργάζονται σε οίκους ανοχής περνούν ιατρικές εξετάσεις τουλάχιστον 2 φορές τον μήνα και έχουν μόνιμη ιατρική παρακολούθηση.

Αντίθετα η απλή γυναίκα / γκόμενα είναι ερασιτέχνης στο σεξ. Αυτό σημαίνει ότι οι επιδόσεις της στο σεξ σπάνια ξεπερνούν το μέτριο καθώς συνήθως λείπει η εμπειρία, η παροχή υπηρεσιών της δεν έχει διασφαλισμένη ποιότητα, η διάθεσή της ορίζει αποκλειστικά το αποτέλεσμα, συχνά δεν έχει όρεξη για σεξ και σου αναφέρει πονοκεφάλους κτλ, οι επιθυμίες σου δεν παίζουν κανένα ρόλο και ούτε καν συζητιούνται αν δεν συμπίπτουν με τις δικές της.

Πόσο κοστίζει ένα βράδυ με ένα call girl;

poutana

Τα υπέρ της πουτάνας

Η πουτάνα γνωρίζει ότι κοστίζει ένα συγκεκριμένο ποσό για να σου προσφέρει τις υπηρεσίες της. Και αυτό το ποσό είναι σταθερό για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Την πληρώνεις και την γαμάς. Αυτό είναι απόλυτα τίμιο και από πριν γνωρίζεις το κόστος. Άρα μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε οικονόμα, αφού έτσι σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις τον έλεγχο των οικονομικών σου και να κάνεις έναν καλύτερο προϋπολογισμό και κατανομή των εξόδων σου.

Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν ξέρεις εκ των προτέρων πόσο θα σου κοστίσει. Ακόμα και οι έμπειροι στης μπουρδελοκαταστάσεις οι οποίοι είναι οικονομικά κατεστραμμένοι, αδυνατούν να ορίσουν έστω και κάποια «χοντρά» όρια τα οποία θα μπορούσαν πιθανώς να ενημερώσουν τους νέους στα πρώτα τους βήματα ως άντρες και να τους προετοιμάσουν ώστε να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο της «επένδυσής» τους.

Πότε μια γυναίκα είναι πουτάνα;

Η πουτάνα όσο περνάει ο καιρός σε προσέχει όλο και περισσότερο και σε περιποιείται, αφού σε βλέπει ως καλό πελάτη ο οποίος της ακουμπά κάθε μήνα ένα σεβαστό χρηματικό ποσό στο οποίο προσδοκά. Αν σε χάσει ως πελάτη θα χάσει και τα χρήματα σου. Κάθε εκδιδόμενη η οποία έχει σταθερούς πελάτες τους περιποιείται και τους προσέχει περισσότερο αφού ξέρει ότι τα χρήματα τους συντηρούν την ζωή της. Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα έχει μητέρα = πεθερά που όσο περνάει ο καιρός αναφέρεται όλο και με πιο απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την προσφορά σου στην ζωή της θυγατέρας της και γενικότερα στην κακοτυχία της. Καμιά πεθερά δεν γουστάρει τον γαμπρό της.

gomena

Τα υπέρ της γκόμενας

Η πουτάνα είναι κυρία και ποτέ δεν θα σου κάνει σκηνή επειδή γαμάς τη γυναίκα σου. Αν σας δει στον δρόμο θα σας προσπεράσει χωρίς να συμβαίνει τίποτε. Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου θα κάνει τρελή δημόσια σκηνή όπου και αν βρίσκεστε την στιγμή που θα μάθει ότι πηδάς την πουτάνα.

Πόσο κοστίζει η «γυναικεία συντροφιά» στην Ελλάδα;

Η πουτάνα ποτέ δεν πρόκειται να σε κερατώσει γιατί για το χρόνο που έχεις πληρώσει για να σου ανήκει είναι αποκλειστικά δική σου και αποκλείεται να τον μοιράσει με κάποιον άλλον… αν εσύ δεν το θέλεις. Επίσης δεν θα σου αρνηθεί συμμετοχή σε παρτούζες και τρίο αφού έτσι θα βγάλει περισσότερα χρήματα αλλά και εσύ έχοντας κάνει το γούστο σου θα την ψάχνεις περισσότερο και θα έχεις κολλήσει μαζί της. Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου αν της δοθεί ευκαιρία σίγουρα θα σε κερατώσει και ακόμα χειρότερα ποτέ δεν θα σου ζητήσει να κάνει τρίο με μια φίλη της. Για υπολόγισε στον λογαριασμό αν ζητήσει διαζύγιο πόσο θα είναι το συνολικό σου κόστος. Θα πρέπει να της χαρίσεις σπίτια, μαγαζιά, περιουσία σε ακίνητα και μετρητά, καθώς επίσης και παιδιά. Σκέψου το αυτό πριν πας σε δικηγόρο και ζητήσεις διαζύγιο.

poutanaki-sex-tilefono

Η πουτάνα ποτέ δεν θα σου πει όχι να φέρει και μια φίλη της με την αντίστοιχη αμοιβή φυσικά και να περάσετε σούπερ. Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν πρόκειται να δεχτεί να φέρει την μουνάρα κολλητή της στο κρεβάτι σας για σεξ όποιο και να είναι το τίμημα που θα της τάξης. Μόνο αν είναι κρυφοπουτάνα θα δεχτεί να γαμήσεις την μουνάρα φίλη της και εκείνη μαζί.

Η πουτάνα, αν είσαι λεφτάς και έχεις οικονομική επιφάνεια, μπορεί να είναι διαφορετική κάθε φορά και η ηλικία της να παραμένει για πάντα σταθερή. Έχεις επιλέξει να γαμάς 20-25 ετών πουτανάκια Ρωσίδες ή Ουκρανέζες και πάντα πληρώνεις μόνο τέτοιες στα μπουρδέλα. Έτσι πάντα έχεις την φρεσκάδα του καινούργιου στην ιδανική για σένα ηλικία. Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου είναι για μια ζωή ή για όσο θα είσαστε μαζί θα είναι πάντα η ίδια και θα γερνάει. Έχει διαφορά να γαμάς ένα μουνί 20 ετών και ένα γέρικο μουνί 40-45, σωστά;

Πορνεία και οίκοι ανοχής

Η πουτάνα δουλεύει πάντα σε σπίτι και προσφέρει οικονομικά σε αυτό. Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου το να δουλεύει σπίτι το θεωρεί υποτιμητικό ιδίως αν έχει 2 μεταπτυχιακούς τίτλους και 1 διδακτορικό. Θα σου πει εγώ δεν είμαι δούλα, να μου βρεις υπηρέτρια να δουλεύει στο σπίτι. Για υπολόγισε πόσο θα σου κοστίσει η σύζυγος με τα δώρα της, της αγορές ρούχων, το κομμωτήριο και τα έξοδα για διακοπές. Βάλε και καφέδες και ποτά σε μπαράκια με της φίλες της.

Η πουτάνα το σεξ το έχει ως τρόπο ζωής και δίνει τον καλύτερο της εαυτό για να ικανοποιήσει τα φετίχ και τα βίτσια του πελάτη. Σου λέει δίνω κώλο με 20 ευρώ. Σε κατουράω με 10 ευρώ, αν γουστάρεις να σε γαμήσω με στραπόν θα σου κοστίσει +30 ευρώ, αν θες να με γαμήσεις μαζί με την φίλη μου +50 ευρώ. Ο τιμοκατάλογος είναι τίμιος και τον ξέρεις από την αρχή. Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου θα δώσει το μουνί της σε αυτόν που πιστεύει ότι μπορεί να τον οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας, ότι κάνει για «ιδανικός» σύζυγος ή απλά θέλει να της αγοράσεις κάτι.

tilefoniko sex poutanes

Τι ζητούν οι Έλληνες από μία ιερόδουλη σε έναν οίκο ανοχής;

Πιστεύω ότι έχοντας διαβάσει όλα τα παραπάνω είσαι σε θέση να κάνεις μόνος την επιλογή σου και να διαλέξεις με γνώμονα το προσωπικό σου συμφέρον τι είναι καλύτερο για σένα: Να γαμάς πουτάνες και να ξοδεύεις τα λεφτά σου για τουλάχιστον 20 χρόνια πριν παντρευτείς ή να παντρευτείς κάποια γκόμενα μόλις τελειώσεις το Λύκειο.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Ποια κοστίζει περισσότερο, η πουτάνα ή η γκόμενα;”