Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Ζευγάρι χρησιμοποιεί σεξ κούκλα στο σεξ μπροστά στην κάμερα

Σεξ μπροστά την κάμερα τρίο

husband-fuck-sex-dolls-and-woman

Γυναίκα παράγγειλε σύμφωνα με τα γούστα της και αγόρασε στον άντρα της μια ερωτική κούκλα από εταιρεία κατασκευής sex dolls. Ο Callum και η Char Gray είναι ένα ζευγάρι που κερδίζει τα προς το ζην μέσω της πλατφόρμας για διασκέδαση ενηλίκων OnlyFans. Στοιχεία αναφέρουν ότι ενώ κάνουν σεξ βγάζουν 70.000+ ευρώ τον μήνα από συνδρομές και tips κυρίως ανδρών οι οποίοι πληρώνουν για να βλέπουν ζωντανή τσόντα. Τρέλα…με τόση δωρεάν τσόντα στο Ίντερνετ εσύ να θέλεις να πληρώσεις για να βλέπεις έναν άντρα να γαμάει μια γυναίκα. Να βγάλεις την ψωλή σου και να τραβήξεις μαλακία η οποία θα σου κοστίσει 20-50 ευρώ.

Ποια κοστίζει περισσότερο η πουτάνα ή η γκόμενα;

Όπως ανέφερε η 23χρονη κοπέλα, όταν το συζητούσαν με τον άντρα της να προσθέσουν μια δεύτερη γυναίκα για τρίο ανησύχησε ότι ίσως προέκυπτε ζήλια και έτσι επέλεξαν την πλαστική κούκλα η οποία παρεπιπτόντως σχεδόν δεν διαφέρει από μια αληθινή γυναίκα. Η σεξ κούκλα δείχνει εξαιρετικά αληθινή και είναι πάντα έτοιμη για σεξουαλική χρήση ενώ η γυναίκα δεν μπορεί να είναι διαθέσιμη 24/7.

sex-doll

Η χρήση ερωτικών βοηθημάτων είναι απαραίτητη στα σεξουαλικά όργια ειδικά όταν υπάρχουν θεατές οι οποίοι καταβάλλουν εισιτήριο για να πάρουν μάτι και να αυνανιστούν. Έτσι προσδίδεται περισσότερο πάθος αλλά και ποικιλία αφού ο θεατής συμμετέχει περισσότερο στο ερωτικό παιχνίδι μιλώντας και δίνοντας εντολές τι να κάνουν οι πορνό ηθοποιοί.

Η κούκλα μπορεί να κόστισε 1.500 ευρώ, χρήματα τα οποία αποσβέστηκαν την πρώτη εβδομάδα χρήσης στο OnlyFans. Εκατοντάδες πελάτες καυλωμένοι επέλεξαν να πληρώσουν για να δουν το ζωντανό σόου των δυο συζύγων όπου ο άντρας γαμούσε την γυναίκα και την σεξ κούκλα. Γλεφομούνια και οθωμανικό σεξ από όλες της τρύπες και χύσια όπου βρεις.

Για αγγλόφωνο κοινό το οποίο έχει συνηθίσει στην χρήση ερωτικών βοηθημάτων και που οι περισσότεροι πελάτες ιστοσελίδων ερωτικού περιεχομένου έχουν σεξ κούκλες στα σπίτια τους και της γαμάνε καθημερινά το να δούνε τέτοια τσόντα αποτελεί σύνηθες γεγονός. Ειδικά όταν η σεξ κούκλα είναι άριστης ποιότητας και ακριβή αφού οι περισσότεροι έχουν αγοράσει φθηνές κινέζικες απομιμήσεις.

Αν θέλεις να μείνεις στον χώρο του ερωτικού θεάματος πρέπει να βρεις εκείνο το κοινό το οποίο είναι πρόθυμο να σε πληρώσει για το performance σου. Αν δεν έχεις πελάτες οι οποίοι να σε συντηρούν οικονομικά γρήγορα θα βαρεθείς και θα φύγεις από την δουλειά. Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος για τον οποίο στο live camera sex chat επιβιώνουν εκείνες οι πουτάνες οι οποίες ξέρουν πως να διατηρούν τους σταθερούς πελάτες.

Δες εδώ το στόρι https://www.mirror.co.uk/lifestyle/sex-relationships/sex/woman-buys-husband-15k-sex-27502771

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *