Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Γαμιέμαι με το αφεντικό για τον μισθό

Κάνω πίπες στο αφεντικό μου και μου δίνει καλό μισθό

Είμαι η Μαρία 39 ετών με 2 πτυχία Πανεπιστημίου και 2 παιδιά από έναν αποτυχημένο γάμο με έναν μαλάκα που ευτυχώς τελείωσε. Παντρεύτηκα στα 18 μου, άπειρο κοριτσάκι τον πρώτο μου έρωτα. Το σεξ ήταν άριστο, βγαίναμε κάθε βράδυ και τα 2 παιδιά ήρθαν τον επόμενο και τον μεθεπόμενο χρόνο. Τώρα έχω δυο κόρες 19 και 20 ετών οι οποίες δεν ζουν μαζί μου. Εγώ δουλεύω ως γραμματέας σε μια μεγάλη Ελληνική εταιρεία όπου το εργασιακό περιβάλλον είναι κλασσικά Ελληνικό. Δηλαδή αν δεν κάνεις πίπες στο αφεντικό αύριο δεν έχεις δουλειά.

γραμματέας κάνει τσιμπούκια στο αφεντικό

Πηδήχτηκα με το αφεντικό μου για να πάρω προαγωγή

Το αφεντικό είναι 50+ με ακόρεστες σεξουαλικές ορέξεις και έχει γαμήσει όλες της κοπέλες μου στο γραφείο. Όποια του αρνήθηκε τώρα είναι στον ΟΑΕΔ. Γουστάρει με τον πρωινό καφέ να καλεί κάποια στο γραφείο του και να την πιπώνει. Όλες ξέρουμε αυτήν του την αδυναμία και το εκμεταλλευόμαστε οικονομικά. Τον Δεκέμβριο πήρα μπόνους 1500 ευρώ, αν υπολογίσουμε 6 κοπέλες το αφεντικό ξόδεψε δέκα χιλιάρικα μόνο στης πουτάνες του γραφείου του. Όμως έτσι είναι τα μεράκια … πληρώνονται.

Οικονομικά τα πάω μέτρια, όπως οι περισσότεροι Έλληνες. Μέχρι πριν 2 χρόνια ο μισθός μου ήταν 600 ευρώ καθαρά. Δεν φτάνανε ούτε για τα βασικά και ήμουν συνέχεια με δάνεια. Παίρνω ένα δάνειο για να ξοφλήσω το προηγούμενο. Μήνας μπαίνει και στης 20-25 τα λεφτά έχουν τελειώσει. Πουτάνα ζωή. Δεν άντεχα πλέον και βλέποντας το τι γίνετε στο γραφείο είπα να μπω στο παιχνίδι. Ντύθηκα προκλητικά, σούπερ μίνι φούστα χωρίς εσώρουχο, έντονο άρωμα και βάψιμο, ψιλοτάκουνες γόβες και πουτανέ ήφος. Το αφεντικό έπαθε πλάκα όταν με είδε. Κάθε 3 και λίγο ερχότανε στο γραφείο μου για να ζητήσει κάτι και στο τέλος μου την έπεσε στα ίσια.

Ο εργοδότης μου ζήτησε να κάνουμε σεξ στο γραφείο

– Μαρία είσαι πολύ καυλιάρα και σε γουστάρω. Θέλεις να ανέβεις στην εταιρεία και να παίρνεις περισσότερα χρήματα;

– Θέλω αφεντικό όμως τι πρέπει να κάνω – του απάντησα ναζιάρικα.

-Ότι κάνουν και οι άλλες κοπέλες, έχω φετίχ με τα τσιμπούκια. Κάθε πρωί θέλω να έρχεσαι στο γραφείο μου και να μου φέρνεις τον καφέ κάνοντας μου πίπα. Για κάθε πίπα που θα κάνεις θα σου δίνω 50 ευρώ.

– Συμφωνώ αφεντικό.

Έτσι άρχισαν όλα. Εκτός από της πίπες του έδωσα μουνί και κώλο. Με έχει γαμήσει στο γραφείο, σε φθηνό ξενοδοχείο, σε πεντάστερο ξενοδοχείο 5 μέρες όλα πληρωμένα, στο αμάξι του και γενικά όταν το κάτω του κεφάλι τον διέταζε και είχε καύλες. Τα καλύτερα γαμήσια τα έκανα στης διακοπές στο 5 αστέρων ξενοδοχείο στην Χαλκιδική όταν πήγαμε δήθεν να δούμε πελάτη στην Θεσσαλονίκη. Με ξεμούνιασε ο παππούς, πίνει κάτι μπλε χαπάκια και η πούτσα του είναι συνέχεια σηκωμένη. Καμιά φορά πιστεύω ότι θα πάθει έμφραγμα ή καρδιακό επεισόδιο όμως μέχρι τώρα αντέχει ο πορνόγερος.

Τώρα τελευταία έχει τρελαθεί και μου ζητάει συνέχεια σεξ από τον κώλο. Έγινε λάτρης του οθωμανικού σεξ και με γαμάει από πίσω. Χύνει μέσα στον κώλο μου και ουρλιάζει σαν τρελός από το κέφι. Φυσικά και εγώ το απολαμβάνω όμως περισσότερο απολαμβάνω τα 100 ευρώ που παίρνω μετά το σεξ.

Γαμήθηκα για φράγκα με το αφεντικό μου

ζωντανό τηλεφωνικό σεξ Αθήνα
Εκτός από τα ατέλειωτα γαμήσια που μου ρίχνει τώρα τελευταία αρέσκεται και στο τηλεφωνικό σεξ. Με παίρνει τηλέφωνο και παίζει μαλακία όσο εγώ του λέω βρωμόλογα στο ακουστικό. Αυτός ο άνθρωπος δίνει 2-3 πίπες κάθε μέρα στο γραφείο και γαμάει τουλάχιστον 2 φορές την εβδομάδα κάποια κοπέλα. Τόσο υπερσεξουαλικό άνδρα και μάλιστα στα 50+ δεν έχω συναντήσει. Εκτός από τα πραγματικά γαμήσια θέλει και τηλεφωνικό σεξ για να τραβήξει μαλακία. Έχω και γαμώ τα αφεντικά.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *