Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Σεξουαλικά προβλήματα στον χώρο εργασίας

Πως αντιμετωπίζεις της γυναίκες συναδέλφους στην δουλειά όταν εκφράζουν σεξουαλικότητα;

Είμαι άνδρας 42 ετών και εργάζομαι σε κατάστημα, μέσα από το οποίο γνώρισα και έκανα σχέση με μια συνάδελφο μου 25 ετών πριν από λίγο καιρό. Σεξ δεν έγινε ποτέ με ευθύνη δική μου, επειδή αυτό το διάστημα φιλοξενώ δυο φίλους στο σπίτι μου και δεν υπήρχε χώρος, αλλά και κατάλληλος χρόνος. Στη δουλειά την κοπέλα την βοηθούσα αρκετά και όλα πήγαιναν καλά κατά τα άλλα. Ένα μήνα κράτησε η συναναστροφή μας.

gymno-gomenaki

Σεξουαλικά προβλήματα στον χώρο εργασίας

Όταν σταμάτησα από το μαγαζί, έκοψε συναντήσεις μαζί μου με τη δικαιολογία ότι δεν προλαβαίνει ενώ είχαμε κανονίσει να πάμε διακοπές. Τελικά πήγε μόνη της και μου είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε κάποια σχέση και ότι στο μέλλον μπορεί να το ξαναδούμε. Θεώρησα ότι απλώς το μετάνιωσε αλλά μου φάνηκε παράξενο ότι άρχισε να μου κατηγορεί όλες τις συναδέλφους του κύκλου μου που έκανα παρέα και τις οποίες θεωρούσε ανταγωνίστριες (τις ζήλευε απ’ ότι είχε καταλάβει). Ενώ μου έλεγε ότι δεν θέλει σχέση τώρα, με συμβούλεψε ότι πρέπει να ξεκόψω από αυτές οριστικά και ότι είναι τοξικές.

Ποια κοστίζει περισσότερο; Η πουτάνα ή η γκόμενα;

Με φλερτάρουν στην δουλειά μου, τι να κάνω;

Πριν φύγει για διακοπές αυτό. Πώς εξηγείται μια κοπέλα να σε αφήνει, να δείχνει ότι δεν ενδιαφέρεται, όμως να την απασχολεί η σχέση που έχεις με άλλες κοπέλες; Υπάρχει εξήγηση; Θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα η γνώμη των γυναικών, που ίσως μπορούν να καταλάβουν περισσότερο αυτόν τον τρόπο σκέψης.

sex-sto-tilefono

Σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας

Δήμητρα 32 ετών:

Άκου…
Μία 25αρα θα έχει γκόμενο ένα 42αρη για έναν και ΜΟΝΟ λόγο. Γιατί θα της κάνει τα οικονομικά “γούστα” που δεν της κάνει ένας της ηλικίας της…ένας 25 με 30 ετών. Στα 42 του ο τύπος έχει φτιάξει λεφτά στα οποία προσδοκά το γκομενάκι.

Και ποια είναι αυτά τα γούστα;

  • Μπουζούκια
  • Δωράκια
  • Ταξιδάκια
  • Κομμωτήρια
  • Νύχια.

Το εξωσυζυγικό σεξ κοστίζει ακριβά και πρέπει να έχεις χρήματα για να το απολαύσεις

Εσύ φιλαράκι ούτε ένα διήμερο δεν την πήγες, κοίταγες να ικανοποιήσεις τα φιλαράκια σου που φιλοξενούσες.
Να σε ενημερώσω ότι δεν θα έκλαιγαν αν τους άφηνες ένα Σουκου να πας να περάσεις καλά με το γκομενάκι που του ρίχνεις και 17 χρονάκια και είναι σαν μπουμπούκι. Ας πήγαινες ένα Ναύπλιο να της δείξεις το Μπούρτζι…Ένα Ξυλόκαστρο, μία Χαλκίδα να δείτε τα τρελά νερά…

Εντάξει…την έκανες την Οικονομία…ευχαρίστησες τα φιλαράκια; Δεν γίνονται όλα…και φίλοι και γκόμενα 25 χρόνων μπουμπούκι… Αυτή είναι η άποψη μου και ότι έχουν δει τα ωραία αμυγδαλωτά, πράσινα μάτια μου από την ζωή. Μία 23χρονη με 40 plus πηγαίνει για την καλοπέραση και γιατί να είναι απαραίτητα κακό; Μιλάμε για την πλειοψηφία…Αλλιώς θα ήταν με τον πιτσιρικά με το 6 packs με το παπί.

Διάβασε: Τρίο παρτούζα η απόλυτη ανδρική φαντασίωση

Πως να κερατώσεις τον άντρα σου; Οδηγίες βήμα – βήμα

Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι τον έχει τον 40αρη γιατί τον ερωτεύτηκε…ΟΚ! Ποια είμαι εγώ που θα σου χαλάσω το όνειρο. Αυτή είναι η άποψη μου, εσύ μπορεί να έχεις διαφορετική γνώμη. Αν έχεις μάθει να κάνεις διάλογο χωρίς να προσβάλλεις όμως μπορείς να κρατήσεις τα θετικά από το σχόλιο μου.Έχετε δίκιο, όσο άδικο έχουν όσοι χαρακτηρίζουν σεξιστικό το σχόλιο σας. Έχουμε φτάσει να θεωρούμε σεξιστές όσους διαφωνούν μαζί μας. Σίγουρα δεν έχουμε εδώ να κάνουμε με σχέση συναλλαγής. Δύο υπάλληλοι ήταν το πρώην ζευγάρι, δεν έχουμε λοιπόν αυτήν την περίπτωση. Επίσης έχετε δίκιο στο ότι ένας άντρας 40 ετών είναι πολύ νέος. Παραλείψατε βέβαια να πείτε ότι ισχύει το ίδιο για μια γυναίκα. Γενικά οι άνθρωποι ταιριάζουν μάλλον λίγο καλύτερα με ανθρώπους κοντά στην ηλικία τους. Το να είσαι με μικρότερο ή μικρότερη δεν είναι κατόρθωμα όπως πολλοί αφήνουν να εννοηθεί.

Δες: Ερωτική απιστία 5 λόγοι ύπαρξης

Το σχόλιο μου για την ανάρτηση του φίλου μας είναι αυτό που του είπε η πρώην του. “Εμείς δεν έχουμε σχέση”. Νομίζω ότι εννοούσε την έλλειψη της σεξουαλικής έκφρασης μεταξύ τους και την “ύποπτη” απροθυμία του πρώην της…

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Σεξουαλικά προβλήματα στον χώρο εργασίας”