Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Εξωσυζυγικές περιπέτειες μιας παντρεμένης MILF

Εξωσυζυγική σχέση, αυτά είναι τα σημάδια ότι σε απατά

Στα 30 μου έκανα εξωσυζυγική σχέση με συνάδελφο μου από το γραφείο. Σχεδόν συνομήλικοι. Ήμασταν και οι δυο παντρεμένοι με λίγα χρόνια γάμου και με μικρά παιδιά. Στην αρχή ήμασταν φίλοι, με έκανε να γελάω πάρα πολύ αν και δεν έδειχνε ότι ενδιαφερόταν σεξουαλικά. Υπήρχαν στιγμές που σκεφτόμουν ότι ήταν ωραίος άντρας αλλά μέχρι εκεί. Ένα απόγευμα καθώς φεύγαμε από την εταιρεία και λέγαμε καληνύχτα μου έδωσε ένα πεταχτό φιλί και από τότε άρχισαν όλα.

kouklara-milf

Εξωσυζυγικές σχέσεις! Τι επιπτώσεις έχουν;

Ξεκινήσαμε να βλεπόμαστε συχνότερα. Στην αρχή εγώ είχα τύψεις που με φλέρταρε και προσπαθούσα να κρατήσω επίπεδο ώστε να μην φανώ εύκολη όμως εκείνος είχε τρόπο να με κάνει να αισθάνομαι όμορφα στην αγκαλιά του. Θέλω να προσθέσω ότι εκείνη την εποχή είχα προβλήματα με τον άντρα μου όχι κάτι το εξαιρετικά σοβαρό αλλά κάναμε αραιά και που σεξ και ένοιωθα την ανάγκη να με φλερτάρει κάποιος άντρας.

Ο Μανώλης που έκανε εκπλήξεις συνεχώς και αυτό ήταν η αιτία που με έριξε νομίζω. Η εξωσυζυγική μας σχέση κράτησε 11 χρόνια. Βλεπόμασταν συνήθως της καθημερινές, σε ξενοδοχεία στην πόλη μας, ή σε κάποια κοντινή πόλη όπου είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε σεξ και τρυφερές στιγμές.

Ο Μανώλης δεν ήταν πιστός στην γυναίκα του από τότε που την γνώρισε. Την απατούσε συχνά με διάφορες κοπέλες της οποίες συνήθως έβρισκε στο Ίντερνετ ή σε κοινωνικά δίκτυα όπως το Facebook. Επίσης είχε προφίλ σε ιστοσελίδες γνωριμιών από όπου αλίευε παντρεμένες γυναίκες οι οποίες αναζητούσαν γρήγορο και χωρίς υποχρεώσεις σεξ.

Μπορεί μια παράνομη ερωτική σχέση να σώσει έναν γάμο;

sex-tilefona-kifisia

Με τα πολλά, στα 11 περίπου χρόνια κουράστηκα με αυτό το μπάχαλο συναισθηματικά. Νομίζω ότι πήρα ότι μπορούσα να πάρω από μια εξωσυζυγική σχέση και δεν είχα όρεξη πλέον για περισσότερα. Τόσα χρόνια σεξ με τον ίδιο άντρα ήταν σαν να τον είχα παντρευτεί. Άρχισα να απομακρύνομαι σιγά σιγά ώσπου υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μείνω μακριά από τέτοιες ιστορίες. Στο σπίτι η κατάσταση δεν είχε αλλάξει. Τα παιδιά μεγάλωναν και ο άντρας μου δεν είχε πάρει χαμπάρι ότι τον κεράτωνα και ήταν κερατάς από δεκαετίας.

Πότε αρχίζει και τελειώνει μια παράλληλη ερωτική σχέση;

Στην δουλειά οι συνάδελφοι αν και ίσως το είχαν ψυλιαστεί ότι τα είχαμε παράνομα δεν έδειχναν να ενδιαφέρονται για περισσότερες πιπεράτες λεπτομέρειες. Το αφεντικό ποτέ δεν έκανε την παραμικρή νύξη και η δουλειά πήγαινε μια χαρά. Το συζητήσαμε με τον Μανώλη ένα βράδυ και αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Σαν να είμαστε ζευγάρι, έτσι μείναμε μακρυά για 3 χρόνια όμως το δικό του ενδιαφέρον για το κορμί μου δεν έπαψε ποτέ. Με έπαιρνε τηλέφωνο, μου έκανε δώρα, άφηνε μηνύματα στο fb προφίλ μου σχολιάζοντας πάντα θετικά. Με δυο λόγια ένοιωθα ότι παρέμεινα για εκείνον ποθητή ερωτικά. Δεν κάναμε ποτέ παρτούζες, απολαμβάναμε την σχέση μας μονογαμικά.

Ο άνδρας μου διατηρούσε για 6 μήνες δυο εξωσυζυγικές σχέσεις ταυτόχρονα

Σεξ όμως δεν κάναμε για 3 χρόνια, εκείνος το ήθελε όμως εγώ όχι. Δεν αναζήτησα και άλλον, ήμουν πιστή στον άντρα μου και ασχολήθηκα περισσότερο με το σπίτι και τα παιδιά μου. Τώρα είμαι πλέον 45 ετών και ως απολογισμό από αυτήν την ιστορία έχω να πω ότι για εμένα ήταν περισσότερο ψυχολογική εμπειρία παρά σεξουαλική. Αν και είχα τους οργασμούς μου και απολάμβανα το σεξ με τον Μανώλη όλα ήταν τέλεια όσο είμαστε μαζί. Μόλις όμως επέστρεφα στο σπίτι μου έρχονταν οι τύψεις, πονοκέφαλοι και μια ανασφάλεια ότι δεν έκανα κάτι καλά. Αισθανόμουν άβολα και χαμένη μέχρι την επόμενη φορά που είμαστε στο κρεβάτι αγκαλιά.

Ίσως κάποιες γυναίκες το βλέπουν διαφορετικά και μπορούν να το διαχειριστούν το όλο θέμα όμως εγώ νομίζω ότι το τελείωσα και το ξεπέρασα. Τώρα νιώθω καλύτερα και ψυχολογικά είμαι γεμάτη χωρίς ανασφάλειες και ενοχές. Αν και χαρακτηρίζω της εξωσυζυγικές σχέσεις ως θετική εμπειρία νομίζω ότι για να είναι τέτοια πρέπει να διαρκούν 1-2 μήνες. Αν γίνουν μακροχρόνιες δημιουργούν περισσότερα προβλήματα από όσα λύνουν.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Εξωσυζυγικές περιπέτειες μιας παντρεμένης MILF”