Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Το μέγεθος μετράει

Η μεγάλη ψωλή είναι πάντα προτιμητέα

Γνωριστήκαμε μέσω zoo, εγώ μικρό κορίτσι από νησί, γύρω στα 17, μόλις είχα τελειώσει το λύκειο, αυτός από Αθήνα 25αρης. Μιλάγαμε καθημερινά από το πρωί ως το βράδυ μέσω τηλεφώνου και μηνυμάτων, στην αρχή σε φιλικό επίπεδο το οποίο μετά από λίγες εβδομάδες κατέληξε σε παθιάρικο. Στέλναμε φωτογραφίες ο ένας στον άλλον, για κάποιο λόγο αυτός έστελνε πάντα από στήθος και πάνω και περιέγραφε τον εαυτό του ως ψηλό , γυμνασμένο και με μεγάλα προσόντα.

Κανονίζω μετά από 3 και κάτι μήνες να ανέβω Αθήνα λίγες μέρες διακοπές και με σκοπό να βρεθούμε επιτέλους από κοντά και να πραγματοποιήσουμε όλες μας τις φαντασιώσεις. Βρισκόμαστε Νέα Φιλαδέλφεια σε μια καφετέρια, ο τυπάκος βαριά 1.60 ύψος και ψιλοβαρυς σωματότυπος, λέω δεν γαμιέται, ούτως ή άλλως κ εγώ στο ίδιο ύψος και ποτέ δεν είχα θέμα με τα κιλά του άλλου. Πάνω στη κουβέντα έβγαζε κάτι το κομπλεξικό καθώς μιλούσε συνεχώς για τη ζωή του τη διατροφή του και τις επιδόσεις του στο σεξ και στο γυμναστήριο. Σκέφτηκα ότι θα θέλει να με εντυπωσιάσει.

Διάβασε επίσης: Ποιες είναι οι συχνότερες ερωτικές φαντασιώσεις και φετίχ των Ελλήνων;

melahrini-kouklara

Οι άντρες πάντα λένε ψέματα για το μέγεθος του πέους τους

Η συζήτηση άναψε, τα χάδια κ το φάσωμα επίσης, οι σερβιτόροι και οι πελάτες να παίρνουν μάτι, μου λέει πάμε να σε σκίσω, πληρώνουμε φεύγουμε, τον ρωτάω που, καθότι άσχετη από πρωτεύουσα, μου λέει εδώ δίπλα έχει ένα παρκάκι 👀, σκέφτομαι, θα το έχει φετίχ να πηδάει δημόσια.

Διάβασε επίσης: Το ξέρεις ότι είσαι εθισμένος στο cybersex;

Πάμε στο παρκάκι, ευτυχώς άδειο από κόσμο, μόνο κάτι γάτες και 2 περιστέρια που έπαιρναν μάτι, παιδιά τα θυμάμαι σαν και τώρα πως παρακολουθούσαν όσα εξελίσσονταν μπροστά τους. Εγώ είμαι ήδη ψιλοξενερωμένη, ξεκινάει το ημιγδυσιμο στα όρθια, πάει να μπει από πίσω αλλά λίγο τα ρούχα λίγο το άγχος μην μας δουν, δεν του σηκωνόταν (έτσι νόμιζα). Όπα, πρόβλημα λέω. Αυτός να λέει με έχεις κάνει τούρμπο, με έχεις καυλώσει,θα σε σκίσω, θα σε κάνω, θα σε δείξω, εγώ με πλάτη να κοιτάω τα περιστέρια και αυτά να με κοιτάνε με νόημα. Μετά από κάνα πεντάλεπτο υπερπροσπάθειας και βογγητών από μεριάς του, του λέω τι γίνεται θα μπεις; Μου λέει ‘μέσα είμαι’, λέω δεν γίνεται, κάπου αλλού θα τον έχει βάλει.

tilefoniko-sex-alexandroupoli

Κάθε γυναίκα θέλει τουλάχιστον 20 πόντους πούτσα

Γυρνάω και βλέπω ένα πουτσάκι όσο το μικρό δάχτυλο του χεριού μου, του λέω καλά εσύ δεν έλεγες για προσόντα και άγριο ξέσκισμα; Μου λέει πως κάνεις έτσι, τι έχετε πάθει όλες με το μήκος, δεν μετράει το μέγεθος, και κάτι τέτοια. Ντύθηκα και έφυγα με συνοπτικές διαδικασίες.

ΤΥΝ φίλε μου, γιατί ΟΚ, μπορεί το μέγεθος να μην μετράει, αλλά το να λες ότι τον έχεις 22 πόντους και να καυχιέσαι, και να βγαίνει όρθιο 6 με το ζόρι, είναι θεματάκι.

Διάβασε επίσης: Πως να μιλήσω πρώτος σε μια κοπέλα που με ενδιαφέρει;

Αλήθειες και ψέματα για το μέγεθος του πέους

Συνέχισε να μου στέλνει μηνύματα επί πολλές εβδομάδες λέγοντας μου ότι δεν είναι αυτό που νομίζω, ότι μεγαλώνει και άλλο (?) και άλλα τέτοια περίεργα. Μέχρι και στην κολλητή μου έστελνε χωρίς να την ξέρει, να της πει να με μεταπείσει. Μου έστειλε αίτημα φιλίας στο facebook μετά από μια δεκαετία και καπάκι μήνυμα στο μέσεντζερ τι κάνω, πως τα περνάω και αν θα ανέβω καμία Αθήνα να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά. Ο τύπος είχε 4 με 5 ενεργά προφίλ με το ίδιο όνομα και οι φωτογραφίες του όλες από το μακρινό 2007 που μιλάγαμε.

Τον μπλόκαρα από παντού και ησύχασα.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Το μέγεθος μετράει”