Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Τι οδηγεί τους άνδρες στην απιστία;

Σεξουαλική απιστία: Τι οδηγεί τους άντρες σε αυτό το παιχνίδι;

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποιες συνθήκες οδηγούν τους παντρεμένους άντρες να απιστούν στον γάμο τους; Και τι θα μπορούσε να το αποτρέψει; Η ερώτηση φυσικά μπορεί να αντιστραφεί όμως αυτό θα γίνει σε επόμενο άρθρο. Σήμερα εξετάζουμε την ανδρική απιστία και τα προβλήματα που κουβαλά.

kouklara

Το 51 % των αντρών ανέφερε ως κύρια αιτία για την δημιουργία εξωσυζυγικής σχέσης την έλλειψη συναισθηματικής ικανοποίησης από της γυναίκες τους.

Εδώ καταρρίπτεται ένας μύθος που έλεγε ότι το μόνο που ενδιέφερε τους άντρες είναι το σεξ και η σεξουαλική τους ικανοποίηση. Μια ξένη γυναίκα είναι περισσότερο επιθυμητή από την σύζυγο, μέχρι να κάνεις σεξ μαζί της. Μετά χάνει σχεδόν αμέσως αξία αφού μπορείς και συγκρίνεις. Αυτήν που έχεις σπίτι σου και την γκόμενα.

Πως μπορεί μια “αθώα” απιστία να αλλάξει την ζωή σου

Διαβάστε επίσης: Πως να μιλήσω πρώτος σε μια κοπέλα που με ενδιαφέρει;

Από τους συμμετέχοντες άντρες στην έρευνα μόνο το 10% προσδιόρισαν την δυσαρέσκεια στο σεξ ως βασική αιτία για απιστία. Οπότε μάλλον μιλάμε για μια ψυχολογική επιβεβαίωση του ανδρικού εγώ, και ότι ακόμη μετράει ως άντρας, παρά το “καλύτερο» σεξ”. Άλλωστε το 95% τον παντρεμένων αντρών οι οποίοι κάνουν παράλληλη σχέση με κάποια γυναίκα δεν σκέφτεται να ζητήσει διαζύγιο από την σύζυγο τους αλλά απλά θέλει μια “καβάντζα” η οποία να τον “καταλαβαίνει”. Στην πραγματικότητα ψάχνει για “τζάμπα σεξ”.

Ο άντρας που επιζητά τη συνεχή γυναικεία επιβεβαίωση πάσχει από ανασφάλεια η οποία μπορεί να αναζητηθεί στην γονική υπερπροστασία όταν ήταν μικρό παιδί, ιδιαίτερα από την μητέρα του, η οποία τον εμπόδισε να ανακαλύψει τον προσωπικό του χαρακτήρα και αξία.

Το 15% των αντρών ανέφερε ότι η νέα ερωμένη τους είναι ομορφότερη από τη γυναίκα τους.

Με άλλα λόγια οι άντρες δεν αναζητούν μια ομορφότερη γυναίκα για να κάνουν σεξ αλλά ψάχνουν για συναισθηματική κάλυψη και επιβεβαίωση, και είναι πρόθυμοι να πληρώνουν με συνδρομή εκείνη την γκόμενα η οποία θα θέλει να τους προσφέρει στιγμές ερωτικής απόλαυσης. Αγχώδης και γρήγορης της περισσότερες στιγμές αφού πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος να μην τους δει κανένα μάτι ή να μην το μάθει η γυναίκα τους.

Εξωσυζυγικές σχέσεις

Διαβάστε επίσης: Συζυγική απιστία: Ποιες είναι οι συνέπειες

Μόνο το 10% των συζύγων είχαν σεξουαλική επαφή με άλλη γυναίκα την ίδια ημέρα ή νύχτα της γνωριμίας τους.

Η έρευνα έδειξε ένα μεγάλο ποσοστό γύρω στο 80% ότι ο άνδρας γνώριζε την ερωμένη του τουλάχιστον ένα μήνα πριν πάρει την απόφαση να απιστήσει. Αυτό δείχνει ότι ο άντρας αναζητά στην ερωμένη θαυμασμό, καλή επικοινωνία και ίσως ψυχολογική επιβεβαίωση και όχι απλώς να κάνει σεξ μαζί της, το οποίο μπορεί εύκολα να βρει σε κάποιο πορνείο επί πληρωμή. Το σεξ όμως σε έναν οίκο ανοχής δεν έχει καμιά σχέση με την παράνομη σχέση.

Το 50% γνώρισαν την ερωμένη τους στον χώρο εργασίας.

Φυσικά, που να την γνωρίσουν; Στα μπαράκια, και στην καφετέριες πάνε οι πιτσιρικάδες. Οι παντρεμένοι δουλεύουν τουλάχιστον 10 ώρες την ημέρα οπότε είναι απόλυτα φυσικό μια νέα ερωτική σχέση να προκύψει στην δουλειά τους. Είτε είναι σχέση αφεντικού (προϊστάμενου) – υπαλλήλου, είτε ισάξιων υπαλλήλων.

Στην πρώτη περίπτωση ο άντρας αφεντικό εκμεταλλεύεται την οικονομική του δύναμη στην εταιρεία για να ζητήσει από την υπάλληλο να κάνει σεξ μαζί του. Εδώ ισχύει και το αντίστροφο. Μια κοπέλα η οποία θέλει γρήγορα να ανέβει στην ιεραρχία της εταιρείας και να βελτιώσει τον μισθό της είναι πολύ προθυμότερη να ανέβει μέσω κρεβατικών ασκήσεων. Είναι ο πιο γρήγορος και ευκολότερος τρόπος.

Διαβάστε επίσης: Σε μια απιστία η σχέση έχει τελειώσει;

Γνώμη μας είναι ότι η πραγματική αιτία για τις εξωσυζυγικές περιπέτειες από άντρες και γυναίκες είναι η αποξένωση και οι καθημερινές συγκρούσεις στο σπίτι. Αυτές γεννιούνται όταν οι σύζυγοι σταματούν να επικοινωνούν μεταξύ τους, δεν περνούν χρόνο μαζί σαν ζευγάρι, σταματούν να νοιάζονται για την εξωτερική τους εμφάνιση, και ξεφεύγουν από τους τους κοινούς στόχους που έχουν στη ζωή τους. Δεν βλέπουν προς την ίδια κατεύθυνση και ανακαλύπτουν νέα ενδιαφέροντα τα οποία δεν συμπίπτουν. Τότε είναι απόλυτα λογικό ο ένας, ή και οι δυο να ψάξουν για ερωμένη (σπόνσορα). Έτσι οι περισσότερες απιστίες γίνονται λόγω συναισθηματικών ελλείψεων στον γάμο.

sex-tilefona

Το 75% τον ανδρών που είχαν εξωσυζυγική σχέση, ένιωθαν ενοχές κατά τη διάρκεια της.

Ενοχές νιώθει κάποιος ο οποίος γνωρίζει ότι η συμπεριφορά του απέναντι στην σύζυγο του δεν είναι η καταλληλότερη. Αυτό σημαίνει ότι για την πλειοψηφία των αντρών η απιστία αποτελεί μια διαφυγή από μια δυσάρεστη κατάσταση και όχι ένα απλό one night stand, η μια ξεπέτα. Το ότι επιλέγουν αυτόν τον λάθος τρόπο να λύσουν το πρόβλημα στο γάμο τους δείχνει ότι δεν ξέρουν πώς να το χειριστούν.

Που καταλήγουν οι εξωσυζυγικές σχέσεις;

Θα ακολουθήσει διαζύγιο, διατροφές, εγκατάλειψη της οικίας και οικονομική καταστροφή του άνδρα.

Το 85% των αντρών που απίστησαν, είχαν φίλους που έκαναν το ίδιο.

Αν έχετε φιλαράκια τα οποία καυχώνται στην παρέα πόσο μεγάλοι εραστές είναι και πως της αλλάζουν της γυναίκες σαν τα πουκάμισα συνήθως και εσείς θα μπείτε στο τριπάκι να αυξήσετε την αυτοπεποίθηση σας. Οπότε εδώ ισχύει η παροιμία δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι. Αν φτιάξετε έναν φιλικό κύκλο ευτυχισμένων ζευγαριών γύρω σας θα είναι ευκολότερο να επιλύσετε και τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν.

Οι επιτυχημένοι γάμοι απαιτούν σκληρή και συνεχή προσπάθεια, όπως και κάθε άλλη επιτυχημένη δραστηριότητα. Τα αποτελέσματα σε κάθε δουλειά δεν έρχονται τυχαία. Θέλει κόπο, αφοσίωση, αγάπη και μεράκι για να πετύχει η συνταγή.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Τι οδηγεί τους άνδρες στην απιστία;”