Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Sexy ζωντοχήρα δίνει συμβουλές για τον ευτυχισμένο γάμο

Σέξι ζωντοχήρα δίνει συμβουλές πως να περάσετε καλά σε έναν γάμο

Πέρασα μια δύσκολη περίοδο στην οποία έμεινα για 2 χρόνια μόνη. Είχαμε χωρίσει με τον άνδρα μου μετά από αρκετά χρόνια καυγάδες και προβλήματα πάσης φύσεως και ένοιωθα την ανάγκη να νιώσω ελεύθερη για όσο καιρό χρειαστεί. Ήταν απόφαση μου και το είχα προετοιμάσει αρκετά πριν πάμε στα δικαστήρια με τον πρώην μου.

Διαβάστε επίσης: Τι οδηγεί τους άνδρες στην απιστία;

Θες να παντρευτείς; Το σκέφτηκες καλά;

Κατά την περίοδο της ελευθερίας μου από τα δεσμά του γάμου στην αρχή ένοιωθα μελαγχολία και δεν είχα όρεξη να πολυβγαίνω με της φίλες μου. Αρκετά σπάνια έβγαινα το βράδυ από το σπίτι, μια δυο φορές το πολύ και πριν τα μεσάνυχτα επέστρεφα. Ένοιωθα την ανάγκη να μην έχω κοινωνική ζωή και χαχανητά. Σε μια φάση σε ένα μπαρ γνώρισα έναν άντρα, τον Μανώλη. Εγώ ήμουν στα 42 και αυτός στα 52. Δέκα χρόνια διαφορά δεν την λες και μεγάλη και από την αρχή της γνωριμίας μας ένοιωθα άνετα στην παρέα του.

kolara

Χρυσοί κανόνες για τον επιτυχημένο γάμο

Μου άρεσε να πίνω τα ποτά μου στην συντροφιά του και να συζητάμε για ότι θέμα προέκυπτε. Ο Μανώλης ήταν επιχειρηματίας, είχε αρκετά νυχτερινά μαγαζιά στην Αθήνα και σε νησιά του Αιγαίου (Μύκονος, Πάρος, Μύλος κτλ) και έδειχνε μορφωμένος και καλλιεργημένος άνθρωπος. Είχε άποψη, χωρίς να την επιβάλλει και ήξερε πως να διατηρεί το ενδιαφέρον σε μια γυναίκα. Μου άρεσε που με φλέρταρε και στην αγκαλιά του ένοιωθα σιγουριά.

Μου πρότεινε να μείνω μαζί του στην μεζονέτα που διατηρούσε στην Βούλα, στο Dusit Suites Athens, ένα ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο μέρος με θέα προς την θάλασσα. Η σχέση μας γρήγορα προχώρησε και οι δυο μας απολαμβάναμε τον έρωτα μας. Ο Μανώλης είχε πολλά γούστα στο κρεβάτι και έδειχνε άνεση με την γυναίκες αφού φαινόταν ότι πολλές είχαν περάσει από το κρεβάτι του. Για τα χρόνια του ήταν διατηρημένος, γυμναζόταν και είχε λεφτά για να ξοδεύει. Όλες οι γυναίκες λατρεύουν τον άντρα που θα ξοδεύει για αυτές.

Διαβάστε επίσης: Τηλεφωνικό σεξ πως να τον ξετρελάνεις στο κινητό

Βρες τον πλούσιο άντρα που θα θέλει να ξοδεύει για σένα

Έτσι και εγώ επωφελήθηκα της γενναιοδωρίας του και συνήθισα να ψωνίζω από καλά μαγαζιά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ρούχα, παπούτσια, τσάντες κτλ. Ο φίλος μου είχε και διάφορα kinky γούστα στο σεξ όπως χρήση strapon, δεσίματα, παιχνίδια BDSM, δονητές κτλ τα οποία με τον χρόνο τα συνήθισα και εγώ και τα χρησιμοποιούσαμε για να κάνουμε ωραίο σεξ. Από την αρχή ήξερα ότι η σχέση μας θα έχει κάποιο τέλος αφού άντρας σαν τον Μανώλη ήθελε να κατακτά γυναίκες όχι όμως και να μένει μαζί τους για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Απλά ήμουν η κατάλληλη στην κατάλληλη στιγμή και ως ένα τρόπαιο το οποίο θα το βαριόταν σε μερικούς μήνες. Όσο και καλό σεξ να κάνεις και να προσπαθείς να ικανοποιήσεις όλες του της επιθυμίες πάντα θα βρεθεί κάποια καινούρια κοπέλα που θα του τραβήξει την προσοχή και θα θέλει να την πηδήξει.

sex-tilefono

Θες να γίνεις νύφη;

Έτσι ήμουν προετοιμασμένη και όσο καιρό είμαστε μαζί το απόλαυσα στο μέγιστο δυνατόν. Όταν ήρθε ο χωρισμός ήμουν έτοιμη να τον αποδεχτώ και δεν πληγώθηκα καθόλου. Μάλιστα έλαβα και μια αποζημίωση σε μετρητά από τον καλό μου ώστε να έχω να ξοδεύω για κάποιον καιρό. Όταν είσαι συνειδητοποιημένη και ξέρεις τι θέλεις και πως να το πετύχεις πρέπει να δημιουργήσεις εκείνη την κατάσταση στην οποία κάθε άντρας της επιλογής σου θα θέλεις να σου το προσφέρει με την θέληση του. Αυτό πρέπει να κάνει κάθε γυναίκα η οποία θέλει να μην χαραμίσει την ζωή της με τον λάθος άντρα, χωρίς μόρφωση, χωρίς επαγγελματική καριέρα και με παιδιά.

Διαβάστε επίσης: Πως να μιλήσω πρώτος σε μια κοπέλα που με ενδιαφέρει;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

One thought on “Sexy ζωντοχήρα δίνει συμβουλές για τον ευτυχισμένο γάμο”