Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Πως να μιλήσω πρώτος σε μια κοπέλα που με ενδιαφέρει;

Πως να φλερτάρεις μια γυναίκα έξυπνα;

Γνώρισα μια κοπέλα σε ένα σεμινάριο όπου το παρακολουθούμε και οι δυο και μου αρέσει πολύ, όμως δεν ξέρω πως να την πλησιάσω. Τι να της πω, φοβάμαι μήπως μου δώσει χυλόπιτα. Λέμε απλά μια καλημέρα και όλα τελειώνουν εκεί. Εγώ όμως θέλω να την γνωρίσω καλύτερα και γιατί όχι να γίνει γκόμενα μου. Τι να κάνω;

Διάβασε επίσης: Σεξ στο θέατρο

Τέτοιες ερωτήσεις είναι εξαιρετικά συχνές από νέους άντρες οι οποίοι δεν έχουν την αυτοπεποίθηση αλλά και της εμπειρίες ενός ώριμου άντρα ο οποίος ξέρει πως να πλησιάσει και να μιλήσει σε μια όμορφη γυναίκα. Η απρόσωπη επικοινωνία είναι ότι χειρότερο, όχι μόνο μειώνει την έλξη αλλά δείχνεις στην κοπέλα ότι είσαι “κότα” δεν έχεις αυτοπεποίθηση να την πλησιάσεις και να της μιλήσεις. Ο καλύτερος τρόπος προσέγγισης εννοείται ότι είναι από κοντά.

xanthia-mounara

Πως να πιάσεις κουβέντα στην κοπέλα που σου αρέσει;

Οι κοπέλες θέλουν δίπλα τους αγόρια με αρρενωπά χαρακτηριστικά όπως π.χ αυτοπεποίθηση, ηγεσία, χιούμορ, αποφασιστικότητα και πολλά άλλα και όχι κότες, φλώρους οι οποίοι φοβούνται να τις πλησιάσουν επειδή θα τους απορρίψουν και πιστεύουν ότι απρόσωπα μέσω social media και πολλών άλλων ψηφιακών μέσων επικοινωνίας θα είναι ο καλύτερος τρόπος να τις προσεγγίσουν επειδή μέσω αυτών η απόρριψη δεν θα πονέσει και τόσο όσο εάν ήταν face to face. Πιστεύω να σε κάλυψα.

Διάβασε επίσης: Αξίζει να είσαι σε μια σχέση χωρίς καλό σεξ;

Όσο αφορά τον καλύτερο τρόπο προσέγγισης από κοντά μόλις την δεις την πλησιάσεις με χαμόγελο της λες μια καλημέρα και ξεκινάς μια χαλαρή κουβέντα επάνω στο μάθημα πώς πάει το διάβασμα κλπ, εάν μέσα από την επικοινωνία σου αυτή την βλέπεις ότι είναι δεκτική, δηλαδή συμμετέχει στην κουβέντα και ρωτά αντίστοιχα και αυτή από την πλευρά της το πιο πιθανόν είναι να ενδιαφέρεται και αυτή οπότε σου δείχνει το πράσινο φως για να προχωρήσεις, εάν την βλέπεις αδιάφορη να σου δίνει μονολεκτικές απαντήσεις και να είναι αμέτοχη στη συζήτηση τότε το πιο πιθανόν είναι ότι δεν ενδιαφέρεται οπότε πας παρακάτω.

Έξυπνοι τρόποι για να μιλήσεις στην γυναίκα που θέλεις να γνωρίσεις

Σε κάθε περίπτωση αυτά θα τα μάθεις μόνο εάν την πλησιάσεις και ξεκινήσεις μια χαλαρή κουβεντούλα μαζί της. Το να κάθεσαι πίσω από μια οθόνη υπολογιστή και να της στείλεις email η μηνύματα στο fb ή στο instagram και να περιμένεις ποτέ θα σου απαντήσει και αν θα σου απαντήσει, είσαι σε λάθος κατεύθυνση. Ο τολμών νικά οπότε αφού σου αρέσει κάνε εσύ το πρώτο βήμα.

sex-tilefona-athina

Ντόμπρα να την προσεγγίσεις. Ρώτα την πως τα πάει με το διάβασμα, αν έχει δυσκολίες και πρόσφερε την βοήθεια σου. Πες μια δική σου δυσκολία (σε κάνει πιο ανθρώπινο) και κάτι στο οποίο τα καταφέρνεις (δείχνει ότι είσαι άνθρωπος θετικός που προσπαθεί στη ζωή του). Να ρωτήσεις αν θέλει να της στείλεις σημειώσεις (εδώ κουμπώνει η ιδέα του email). Αν δεχθεί να συνεχίσει την κουβέντα, ενδιαφέρεται να σε γνωρίσει τουλάχιστον. Σε κατοπινό ρώτα αν τα διάβασε και αν θέλει βοήθεια. Αν πει ναι, να προτείνεις να πάτε για καφέ να την βοηθήσεις, και τα πράγματα θα πάρουν τον δρόμο τους, εκτός αν σε βλέπει φιλικά οπότε και πάλι θα σου το δείξει. Εύχομαι όλα να πάνε όπως επιθυμείς.

Διάβασε επίσης: Που θα βρω σεξ τηλέφωνα για ερωτικό chat;

Πως να προσελκύσεις την προσοχή μιας γυναίκας;

Παιδιά, απλά πράγματα. Αν έχετε κάτι να πείτε, πείτε το, μην περιμένετε από μια κοπέλα να ξέρει σε ποιον αρέσει ή όχι. Αν θέλετε να την δείτε ερωτικά πρέπει να ανοίξετε επικοινωνία. Από απόσταση δεν πρόκειται να κάνετε τίποτε. Να την κοιτάτε στα μάτια όταν της μιλάτε. Να προσέχετε της κινήσεις που κάνει το σώμα της. Όλα αυτά μιλάνε όμως πρέπει να ξέρετε πως να τα διαβάζετε.

Αν της αρέσετε θα υπάρξει επικοινωνία, αν όχι και ειδικά αν σας το αναφέρει ρητά, μην προσπαθείτε να την εντυπωσιάσετε. Πείτε γεια και αναζητήστε άλλη κοπέλα.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Πως να μιλήσω πρώτος σε μια κοπέλα που με ενδιαφέρει;”