Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Τηλεφωνικός εραστής

Η καλύτερη διασκέδαση είναι το sex chat

Έπιασα το τηλέφωνο στο δεύτερο κουδούνισμα. Η καρδιά μου χτυπούσε δυνατά αφού περίμενα τηλεφώνημα από την Σούλα. Την είχα γνωρίσει πριν 2 εβδομάδες σε ένα sex chat στο ίντερνετ και κλείσαμε ραντεβού για να ξεκαυλώσουμε παρέα. Η Σούλα είχε θεϊκή φωνή που καύλωνε και παπά. Ήταν πραγματική απόλαυση να την ακούς πως μιλάει στο κινητό και κάνει ζωντανό τηλεφωνικό σεξ.

sex-tilefona

– Τι φοράς; Ήταν η πρώτα ατάκα

– Είμαι γυμνός για σένα

– Μμμμ γουστάρω, το ξέρω ότι με περιμένεις και είμαι έτοιμη να σου χαρίσω έναν μοναδικό οργασμό. Είσαι έτοιμος να παίξουμε;

Πάρε μάτι επίσης: Οι παντρεμένες κάνουν το καλύτερο γαμήσι

Η φωνή της ήταν σκέτη μαγεία,  ένιωθα τους γοφούς μου ζεστούς και βαρείς, και οι μηροί μου μυρμήγκιαζαν προετοιμάζοντας το σώμα για το τι θα ακολουθήσει. Είχα ξαπλώσει στο κρεβάτι μου χαϊδεύοντας το καυλί μου και απολάμβανα την σέξι φωνή της κοπέλας η οποία ήξερε πως να με οδηγήσει στον παράδεισο.

  • Την παίζεις για μένα; με ρώτησε όλο νάζι κάνοντας την ψωλή μου πέτρα. Θέλω να το ακούσω να μου το πεις.

– Ναι μωρό μου την παίζω για πάρτι σου, εσύ χαϊδεύεις το μουνάκι σου;

– Ναι ψωλαρά μου, έχω ξαπλώσει στο κρεβάτι μου, είμαι εντελώς γυμνή, το μουνί μου έχει πάρει φωτιά και σε σκέφτομαι.

Νομίζω ότι αυτά τα λόγια αρκούν για να κάνουν το οποιοδήποτε αρσενικό να χύσει στην στιγμή. Ήθελα η στιγμή αυτή να διαρκέσει αιώνες, όμως ένοιωσα της πυελικές φλόγες πως τέντωσαν την πούτσα μου και ένας καυτός πίδακας σπέρματος ξεχύθηκε γεμίζοντας τον τοίχο δίπλα στο κρεβάτι. Νομίζω ότι είχα να τραβήξω μαλακία γύρω στης 15 ημέρες. Απλά αυτήν την περίοδο έτυχε να μην έχω πολλές καύλες.

Πάρε μάτι επίσης: Sexy ζωντοχήρα δίνει συμβουλές για τον ευτυχισμένο γάμο

tilefoniko-sex

– Μουνάρα μου έχυσα για σένα

– Μμμμ και εγώ φτάνω σε οργασμό με δάχτυλο. Θα ήθελα τώρα να έχω την πούτσα σου στο υγρό μουνί μου όμως.

Τέτοιες ωραίες φάσεις μόνο με σεξ στο τηλέφωνο μπορεί να γίνουν. Για αυτό λατρεύω να κάνω σεξ τσατ με επαγγελματίες κοπέλες οι οποίες ξέρουν πως να ικανοποιήσουν τα ερωτικά γούστα μου. Δεν χάνω τον χρόνο μου με χαζές γκόμενες στο facebook χαζολογώντας και βγαίνοντας για καφέδες όταν δεν υπάρχει και η παραμικρή πιθανότητα να της γαμήσω. Προτιμώ χίλιες φορές να πληρώσω ένα ροζ τηλέφωνο όπως το 909.910.9154 και να τραβήξω μαλακία παρά να χάνω τον χρόνο μου κερνώντας ατέλειωτα ποτά και φαγητό κάποια καριόλα η οποία δεν θα μου πάρει ούτε πίπα.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Τηλεφωνικός εραστής”