Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Ανακάλυψα ότι ο άντρας μου είναι κρυφογκέι

Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ιστορία όπως μου την διηγήθηκε μια φίλη μου η Μαρίνα και να εστιάσω σε ένα πρόβλημα για το οποίο ελάχιστα συζητάμε. Πως είναι να παντρευτείς με έναν ομοφυλόφιλο άντρα χωρίς να το γνωρίζεις και πως να το αντιμετωπίσεις όταν τον κάνεις τσακωτό στην κρεβατοκάμαρα σου να κάνει σεξ με άλλον άντρα; Για να γίνει ακόμη χειρότερη η ιστορία προσθέστε και ένα μωρό. Το δικό σας.

Διαβάστε επίσης: Sexy ζωντοχήρα δίνει συμβουλές για τον ευτυχισμένο γάμο

melahrini-zontohira-kanei-erotiko-chat

Στενή συγγενής μου χώρισε πρόσφατα μετά από σχέση και γάμο συνολικής διάρκειας 18 μηνών. Τον γνώρισε, αυτός την πλησίασε, την πολιορκούσε επίμονα. Έδειχνε έμπειρος άντρας και με δική του δουλειά και σπίτι. Ολοκλήρωσαν τη σχέση τους, έμεινε έγκυος, αν και η ίδια δεν ήθελε τόσο νωρίς, παντρεύτηκαν ενώ ήταν 3 μηνών έγκυος. Στα μισά του 7-ου μήνα ένοιωσε αδιαθεσία, τάση για λιποθυμία. Ο γυναικολόγος της είπε να ξαπλώσει σπίτι και να μην ανησυχεί. Ο άντρας της δούλευε και δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Δύο συνάδελφοι από τη δουλειά της προθυμοποιήθηκαν να την πάνε σπίτι της μιας και θα ήταν επικίνδυνο να οδηγήσει.

Διαβάστε επίσης: Αυνανισμός και τηλεφωνικό σεξ

Μπαίνοντας σπίτι, σοκαρίστηκαν όλοι. Ο άντρας της δεν ήταν στη δουλειά του, αλλά στην κρεβατοκάμαρά τους με τον εραστή του. Ήταν μάλιστα η παθητική πλευρά. Η κοπέλα σοκαρίστηκε και λιποθύμησε, την πήγαν στη κλινική σε δύσκολη κατάσταση.

Όταν συνήλθε, έβαλε δικηγόρο για το διαζύγιο. Πήγε στους γονείς της όπου και γέννησε. Το πρόβλημα που μου εκμυστηρεύτηκε είναι πως

“δεν νοιώθω τίποτα για το παιδί αφού ξέρω πως είναι του gay. Θέλω να πεθάνουν. Κι αυτός και το παιδί”.

sex-tilefona-athens

Προς το παρόν αρνείται να δει ψυχολόγο, κλαίει συνεχώς, φωνάζει στο μωρό με το παραμικρό, το οποίο φροντίζουν οι γονείς της γιατί δεν θέλει ούτε να το θηλάσει. Δεν ξέρουμε πως να βοηθήσουμε. “Καλό θα ήταν να δεχτεί ή ίδια να δει ψυχολόγο”. Αλλά πως; Φοβόμαστε μην κάνει κακό στο μωρό ή στον εαυτό της. Ο πρώην, άφαντος εννοείται αφού με γάμο και μωρό “εξασφάλισε” για τον κύκλο του άλλοθι ανδρισμού. Μίλησα ήδη με μία εξαιρετική κοινωνική λειτουργό σε κρατική δομή. “Καλό θα ήταν να δεχτεί ή ίδια να δει ψυχολόγο”, όπως μου είπε και συμπλήρωσε: “αν ήξερε ο κόσμος πόσες κοπέλες παντρεύονται με gay εν αγνοία τους…”

Διαβάστε επίσης: Συζυγική απιστία: Ποιες είναι οι συνέπειες;

Όλοι μας έχουμε κάποια προβλήματα στον γάμο μας, κάποιοι μικρότερα, κάποιοι μεγαλύτερα. Κάποια έρχονται και φεύγουν, άλλα δημιουργούν αφόρητες συνθήκες ζωής και έπονται διαζύγια και κατεστραμμένες ζωές.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 thoughts on “Ανακάλυψα ότι ο άντρας μου είναι κρυφογκέι”