Τηλεφωνικό σεξ chat σε ζωντανές ροζ γραμμές

Πάτρα: Ζευγάρι κάνει σεξ σε πάρκινγκ!

Ζευγάρι Πατρινοί κάνουν σεξ σε δημόσιο χώρο

Ένα ζευγάρι Πατρινών αποφάσισε να κάνει σεξ σε δημόσιο χώρο και προκάλεσε το ενδιαφέρων των περαστικών αφού πάρκαρε το αμάξι του έξω από το πάρκινγκ του δημοτικού σταδίου της πόλης «Τόφαλος»!

Η παντρεμένη που ξενοπηδιέται

gamisi-sto-amaxiΣύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το βράδυ της Τρίτης ένα αυτοκίνητο είχε παρκάρει στην είσοδο του δημοτικού σταδίου εμποδίζοντας την κυκλοφορία. Μέσα βρίσκονταν ένας άντρας και μια γυναίκα που επιδίδονταν σε σεξουαλικές απολαύσεις χωρίς να ενδιαφέρονται για την ουρά από αυτοκίνητα που σιγά σιγά σχηματίζονταν αφού δεν μπορούσαν να περάσουν. Οι αγανακτισμένοι οδηγοί των άλλων αυτοκινήτων προσπάθησαν να ειδοποιήσουν τον φύλακα του σταδίου όμως δεν τον βρήκαν και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Από την Άμεση Δράση απάντησαν πως στην συγκεκριμένη στιγμή δεν διέθεταν γερανό για να απομακρύνουν το σταθμευμένο όχημα, οπότε οι αγανακτισμένοι οδηγοί ζήτησαν από την αστυνομία να εντοπίσει από τον αριθμό κυκλοφορίας του οχήματος τον οδηγό και να τον καλέσει στο κινητό του.

Γαμήσι στο αμάξι

Σε κάποια στιγμή κάποιος οδηγός πήγε στο παρκαρισμένο αμάξι και είδε μέσα τους μοιχούς που γαμιόταν. Ο άντρας είχε καρφώσει την πουτανίτσα στον κώλο με την ψωλή του και της έσκιζε την κλάνα όταν πήρε μάτι τους μπανιστηρτζήδες που του χάλασαν το πάρτι. Τραβήχτηκε απότομα από τον κώλο της ψώλας που έκλασε δυνατά και τα χύσια του απλώθηκαν στο τζάμι του παρμπρίζ.

– Πάμε να φύγουμε από δω γιατί μαζεύτηκαν πολλοί μαλάκες που μας παίρνουν μάτι – είπε ο άντρας και ανέβασε το βρακί του καθαρίζοντας την πούτσα του με ένα χαρτομάντιλο. Η γκόμενα ήθελε και άλλο γαμήσι όμως η κατάσταση δεν το επέτρεπε οπότε γρήγορα ντύθηκε και αυτή και ο τύπος σανίδωσε το γκάζι και το αμάξι ταρακουνήθηκε και εξαφανίστηκε ταχύτατα. Οι παρευρισκόμενοι οδηγοί βρίζανε και γελούσαν με την όλη φάση.

Τι θα πει η κοινωνία;

Πρόσεχε φίλε μου που γαμάς για να μην γίνεις ρεζίλι αφού αν σε πάρουν μάτι γνωστοί θα το διαδώσουν σε όλους και μετά η υπόληψη σου δεν θα αξίζει τρύπια δεκάρα. Άσε δε για την γυναίκα. Ειδικά αν είναι και παντρεμένη, που συνήθως είναι και ξενογαμιέται η κατάσταση μπορεί να γίνει αφόρητη και μόνο η φυγή σε άλλη πόλη θα σώσει τα πράγματα.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *